Aktuellt

Ingen vanlig dag

Det här är ingen vanlig dag. Det är en springdag. 

Sist det var vinter…

Min vänsterben struntar i om jag springer eller inte, det blir liksom inte bättre när jag vilar. Därför har jag bestämt mig för att testa vad som händer om jag springer. Om benet protesterar får jag såklart backa, men händer inget kan jag ju lika bra springa som att vila. Om ändå inget hjälper.

Jag har valt runda med omsorg, bara det bästa är gott nog. Stävie Trail ska det bli. Banan är tillräckligt händelserik för att jag inte ska hinna känna efter. Skarpa svängar, branta backar, sjöar, hästar och åkrar. Utöver detta hoppas jag att min spräckta lilltånagel kan avleda smärtan från vänsterbenet.

Jag har varit nervös hela dagen. Liksom pirrig och förväntansfull. Och samtidigt orolig över resultatet. Kommer jag ens ihåg hur man gör när man springer? Men framför allt är jag helt förvirrad vad gäller klädval.

Sist jag sprang var det typ sommar. Sedan igår är det som bekant vinter.  Kan inte ens komma ihåg vad man tar på sig i 9 grader och snålblåst. Och framför allt har jag ingen spade som kan gräva mig så djupt ner i lådorna.

Inom kort kommer en resultatrapport med de rafflande svaren på frågorna:

 1. Hur kändes det?
 2. Hittade jag några kläder eller sprang jag i bara mässingen?
 3. Kom jag ihåg hur man egentligen gör när man springer?

Fatta vilken cliffhanger…

 

7 Kommentarer

 • Svara
  Mari
  6 oktober, 2016 kl 13:49

  oooh, spänningen är olidlig. Jag ser fram emot fortsättningen! Hoppas den är av lycklig karaktär :)

 • Svara
  hopihopi
  6 oktober, 2016 kl 18:32

  Jag väntar med spänning på fortsättningen!

  • Svara
   Anna
   7 oktober, 2016 kl 14:56

   Hihi, nu behöver du inte vänta mer :)

 • Svara
  Sandra
  6 oktober, 2016 kl 19:07

  Cliffhanger m stort C, har redan varit här inne 3 gånger. Nu går jag ut och äter och tar en öl så jag kan tänka på annat…. ? Väntar med spänning och hoppas allt gått bra vilket innebär ingen ökad smärta.

  • Svara
   Anna
   7 oktober, 2016 kl 14:57

   Hoppas ölen hjälpte för du fick vänta länge… men nu finns den där: resultatrapporten med stort R…. :)

 • Svara
  Joanna S
  7 oktober, 2016 kl 08:13

  Håller alla tummar och tår för att det blir en happy ending!! ?✊

  • Svara
   Anna
   7 oktober, 2016 kl 14:58

   Så länge det inte blir värre får det väl kallas positivt! Och värre blev det inte. Men fasen vad fint det är där ute i skogen. Älskar Stävie <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.