Aktuellt

En iphone:s definition av vinter.

Man vet att det är vinter när ens iPhone stänger av sig själv när batterinivån går under 45 %.  Därmed sagt att det är vinter. Hur störigt liksom. Speciellt när man väntar spännande samtal.

Kanelbullar

Ingen hade liksom accepterat att löparskorna gick sönder i plus fem. Eller att cykelhjälmen sprack för att det råkade bli oktober.  Men det var inte meningen att gnälla. Istället ska jag lyfta fram allt positivt med den här dagen.

Som:

 • att jag överlevde bröst-låten på morgonens bodypump. Med TVÅ extra kilon på stången. Hej Hulken!
 • att planeringen av Stävie Trail går framåt och att vi idag diskuterat spännande samarbeten.
 • att jag, i brist på bil och pga strul med allmänna kommunikationsmedel, fick nästan en mils promenad mellan alla jobb. I strålande sol.
 • att den som inte firade kanelbullarna igår kan fira dem idag…

5 Kommentarer

 • Svara
  Rund är också en form!
  6 oktober, 2016 kl 08:56

  Har också en iphone och det är såååå störande! :-P
  Funderar allvarligt på att bojkotta dem och köpa en samsung!

  • Svara
   Anna
   6 oktober, 2016 kl 11:57

   Men eller hur! Och sjuan som kommer ska inte ens ha hål för hörlur-sladd. Det ska vara trådlöst och fint. men det funkar inte när jag ska spela musik på mina pass…. Iphone hänger löst…

 • Svara
  Nina
  6 oktober, 2016 kl 10:03

  Riskerar bli ihjälstenad, men fattar fortfarande inte hur iPhone fortfarande placeras på piedestal och dessutom får vara så dyyyyr… och inte palla en enda liten minusgrad + en del andra saker ;)
  PS. Bullarna ser übergoda ut, hade lätt kunnat trycka i mej tio NU!

  • Svara
   Anna
   6 oktober, 2016 kl 11:58

   Nej det är faktiskt konstigt. Sen är det en sån vanesak. Jag kan inte ens sätta på Fredriks telefon (som inte är en iphone), den känns hur ologisk som helst. Men jag överväger ett byte… det kan väl inte vara så svårt att lära sig. Och det borde uppvägas av att den förhoppningsvis fungerar på vintern….

   • Svara
    Nina
    6 oktober, 2016 kl 13:17

    Vanesak indeed. Jag har ju en iPad och gillar absolut att den är så otroligt enkel att använda. Överlag är ju Apple användarvänligt och skulle kunna döda för att få ta över dotterns MacBook :D Men när det kommer till lurarna skulle jag inte betala ens en liten kopparpeng, hehe. Bara tanken att den lade av när jag är mitt ute i skogen, i isregn och med en björn bakom ryggen….iiiiik :D :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.