Aktuellt

Fredagkväll på stan!

Det var länge sen jag hade en helkväll på stan, men igår var det dags. Kanske inte i den form ni tänker er…

Vi ska ha teambuilding på gymmet och samlas på Stortorget i Lund. Vi vet att vi lagvis ska lösa uppgifter men i övrigt är kvällens innehåll ganska okänt. Att vi ska vara utomhus är känt och jag har tagit på mig alla kläder jag äger.  Min ömma lilltå, med tillhörande spruckna nagel, har jag plåstrat om med compeed. Jag är race ready. Kanske inte värsta fredagsparty-stassen men vi snackar tävling nu. Och möjligheten att överleva tre timmar i ett blåsigt Lund utan att frysa ihjäl.

Vardera lag får en Ipad i handen och ett bärbart internet. Ipaden är laddad med den första uppgiften och vi sätter i väg för att lösa den. Fyra personer med olika förmågor. Någon kan sitt Lund som rinnande vatten, och vet var den nakna statyn sitter.  Någon klättrar bra och någon kan känna igen en Kalle Anka på deken. För varje löst uppgift får vi en ny, och snart har vi cruisat genom hela centrala Lund, sjungit sånger med mansröst, gjort aerobics på torget och pratat japanska på restaurang. Dessutom lyckas vi få en fanclub av lundensiska ungdomar som vi träffar högt uppe i luften, och som sedan förgyller sin fredagkväll med att gå silly walk med oss genom stan.

Fredagskvällar med rödvin i all ära, men den här typen av utekväll är nog mer min typ av grej. Hade kul från start till mål. Frös ihjäl trots miljoner kläder och hade ruggigt ont i lilltån, compeeden till trots. Men det var det värt.

Kvällen avslutades på restaurang. Man måste ju vara lite normal också!

Vill du också göra något riktigt kul på kickoffen och och råkar befinna dig i närheten av Lund/Malmö så tycker jag du ska kika in till Hattarna, och skicka länken lite diskret till chefen!

7 Kommentarer

 • Svara
  Mari
  15 oktober, 2016 kl 15:43

  Gud så kul! Det där vill jag med göra :)

  • Svara
   Anna (orka mera)
   16 oktober, 2016 kl 09:04

   Det var hur kul som helst! Planerar redan för fler äventyr!

 • Svara
  Märta
  15 oktober, 2016 kl 16:42

  Perfekt teambuildingaktivitet! Det toppar alla aktiviteter jag har varit på, som t ex lerduveskytte, yxkastning (!), allsångsevent etc.

  • Svara
   Anna (orka mera)
   16 oktober, 2016 kl 09:06

   Jättekul var det! Och det hade inget med bilar att göra. Har gjort kickoffer med gocart och andra läskiga bilar. Det värstaste värsta. Här behövde jag ju inte ens vara rädd! Eller jo, ibland….

 • Svara
  Andreas
  15 oktober, 2016 kl 17:10

  Kul! Det blev alltså ingen trappjakt i kävlinge igår kväll. En lågoddsare som inte gick hem :)

  • Svara
   Anna (orka mera)
   16 oktober, 2016 kl 09:07

   Nepp, trappjakten står kvar på todo-listan! Men jag smider planer på ett roligt event där jag tänkte att du skulle vara med!

   • Svara
    andreas
    17 oktober, 2016 kl 09:41

    Absolut!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.