Aktuellt

Antireklam

Jag får en del trafik till bloggen från Gymgrossisten. Ett ställe som jag varken handlar på eller har några direkta åsikter om.  Anledningen är jag att jag skrivit om deras DIET NOODLES och länkat till dem i samband med detta. 

ISKALLT!

Diet noodles liksom! Så scary. Denna kropp är inte byggd på sånt…

Detta har gjort att  mitt blogginlägg listas under ”bloggat om produkten” på deras hemsida.  Inlägget där jag alltså sågar nudlarna vid fotknölarna och liknar dem vid att tugga på en bit tröja. Undrar om min kommentar boostar deras försäljning…

6 Kommentarer

 • Svara
  pernillabredolt
  8 oktober, 2016 kl 15:11

  I alla fall en ärlig kommentar. Vem vill käka en tröja? inte jag i alla fall.

  • Svara
   Anna
   9 oktober, 2016 kl 15:02

   Nej det låter lite torrt med tröja. Jag tror jag står över… :)

 • Svara
  Märta
  8 oktober, 2016 kl 19:16

  Alltså, är det såna där nudlar som marknadsförs som i princip kalorifria? Jag förstår inte riktigt poängen med dem. Varför äta något som inte innehåller vare sig energi eller näring? Känns som ganska meningslös bukfylla.

  • Svara
   Anna
   9 oktober, 2016 kl 15:02

   Nej jag fattar inte heller. För själva syftet med att äta måste väl vara att få energi? Annars kan man ju liksom låta bli….

 • Svara
  web
  9 oktober, 2016 kl 14:23

  Tack för det ärliga inlägget :)

 • Svara
  Rund är också en form!
  9 oktober, 2016 kl 19:19

  Haha! Fast som sagt; i en digitalvärld där man KAN pinga andra sidor, kan man ju inte bara räkna med att få positiv kritik. Falsk marknadsföring skulle det klassas som, om jag ska vara ärlig. Så bra gjort! ;-)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.