Aktuellt

Cirkelpass? Jag?

medicinboll

Jag ska ha cirkelpass i morgonbitti och hjärnan har liksom korkat igen fullständigt. Det där med semester är ju rent förödande. Har glömt hur många stationer man hinner med och vilka övningar som är roligast. Det var ju säkert fyra veckor sen senast. Och spellistan är från sekelskiftet. Minst. Jag trodde jag skulle hinna pimpa den lite under semestern men ärligt, jag har roat mig med annat.

Tur att klockan bara är 22.30…

6 Kommentarer

 • Svara
  marinaefbg
  1 augusti, 2016 kl 22:55

  Du får komma in och tjuvkika i min blogg för inspiration, många måndagsinlägg innehåller de cirkelpass (som heter MoveIT hos oss) jag gått på ;-) Våra pass är 30 minuter totalt.

  • Svara
   Anna
   2 augusti, 2016 kl 14:15

   Har försökt tjyvkika på din blogg flera gånger men jag kommer bara till en ”nothing found” – sida…. Annars lät det som värsta bästa sidan för inspo!

 • Svara
  anneliten
  2 augusti, 2016 kl 08:11

  Äh, det blir superbra! Var på första utomhuscirkel efter sommaruppehållet igår – med min Anna. Hon var nog också lite rostig… Ett par axelpress-stationer i rad (ett med gummiband och ett med hantlar), jägarvila följt av knäböj och lite andra ovanliga kombinationer :-) Musiken funkade inte alls innan hennes man ryckte in och fixade… Men vi hade skitkul och vi blev trötta.

  • Svara
   Anna
   2 augusti, 2016 kl 14:16

   Haha, skönt att jag inte är ensam om att rosta lite över sommaren. Passet gick bra och jag fick skylla på uppdämd semesterenergi när jag råkade plåga dem lite väl mycket :)

 • Svara
  Alexandra Bylund
  2 augusti, 2016 kl 08:46

  Haha … det är så typiskt. Man tror att man ska ta tag i så mycket under semestern… men så gör man just bara ingenting, vilket väl också är bra. Hoppas det gick bra :)

  • Svara
   Anna
   2 augusti, 2016 kl 14:16

   Det gick fint. Men det är otroligt vad semestern går fort. Nu har jag ett spinningpass jag måste snickra ihop också. Panik extra allt!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.