Aktuellt

Den där målgesten…(part 3)

Jag gjorde väl nästan alla rätt i lördags. Laddade kungligt, värmde upp enligt regelboken, bromsade mig när fältet drog och njöt av upplevelsen (fast det där är en efterkonstruktion, det var ju jättejobbigt när jag tänker efter). Jag sprang på bra utan att maxa, och sparade liiite till nästa helg även om det nog gick fortare än jag planerat. Nästan alla rätt skulle kunna vara good enough om det inte vore för att det där NÄSTAN beror på att jag missade målgesten. Den jag skulle testa inför Helsingborg. Mitt genrep.

Men ärligt hade jag ingen gest att testa. Jag har inte kommit på någon bra. Någon som är cool utan att orsaka kramp. Medan jag funderar vidare bjuder jag på ett galleri av målbilder (och springbilder) att inspireras av.

När går du i mål nästa gång, och vilken gest tänker du slå till med?

 

12 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  29 augusti, 2016 kl 11:41

  Nästa gång jag springer ett lopp tänker jag hjula i mål… Kom ihåg var du läste det först! *hjälp* P.S. Jag tror inte att jag kan hjula i dagsläget…

  • Svara
   Anna
   30 augusti, 2016 kl 10:37

   Lova att berätta när det är dags. Så jag kan sätta mig med filmkameran vid målgången :) Tror filmen kan säljas dyrt till någon veckotidning…

 • Svara
  Mari
  29 augusti, 2016 kl 18:36

  Men tusan, jag glömde helt att göra en målgest i helgen. Hmm…skärpning!!

  • Svara
   Anna
   30 augusti, 2016 kl 10:38

   Jamen jag med! Hur svårt kan det vara liksom? Typ lika svårt som att stänga av klockan….

 • Svara
  Åsa
  29 augusti, 2016 kl 19:19

  Haha! Sist jag sprang ett lopp var det ett under att jag inte kräktes på mållinjen. Det hade varit en ”målgest” att minnas. Tur att jag slapp det. ;)

  • Svara
   Anna
   30 augusti, 2016 kl 10:38

   Haha, speciellt jobbigt om det fanns en fotograf i målet :)

 • Svara
  Anneliten
  29 augusti, 2016 kl 19:26

  Ser ut som om det är Daniel du ska be om hjälp ?

  • Svara
   Anna
   30 augusti, 2016 kl 10:39

   Daniel är the king of målfoto liksom. Så himla bäst!

 • Svara
  Rund är också en form!
  30 augusti, 2016 kl 08:34

  En kille på fjällmaran for över mållinjen; la sig ner platt på marken (trodde han svimmade) och SEDAN kom båda armarna upp i luften.
  Den ska jag köra tror jag…. Hihi! :-D

  • Svara
   Anna
   30 augusti, 2016 kl 10:40

   Låter skönare på gräs än på asfalt… jag tror jag håller mig på benen. Om inte annat för att slippa ligga kvar halva eftermiddagen. Det är så rysligt svårt att ta sig upp när man väl kraschlandat :)

 • Svara
  Jessica Werne
  30 augusti, 2016 kl 10:25

  När jag sprang Stävie Trail tänkte jag göra nån snajsig målgest. Det blev… en katastrofal bild på mig som gör ett försök till ett halvhjärtat hopp in i mål och en grimas där jag mest ser lidande ut. Det blir nog bara vanliga V-tecken med fingrarna i Helsingborg, de kan man väl inte misslyckas med? ;)

  • Svara
   Anna
   30 augusti, 2016 kl 10:41

   Den hade jag velat se! Finns den dokumenterad? :) Det blir nog V-tecken här också. Om jag kommer ihåg. Lite lagom svensson och lätt att utföra. Pinsamt att hjula och ramla liksom…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.