Aktuellt

Vad hände?

Smattrade av veckans tredje Body pump efter frukost. Fattar fortfarande inte vad som hände. Fortsätter jag så här blir jag ju snart Hulken…

Saker jag glömt bort hur man gör...

Saker jag glömt bort hur man gör…

Jag tror jag har gått och blivit lat. Förut cyklade jag jämt på mina löpfria dagar. Sen insåg jag att cykling tröttar löparben. Och jag vill vara pigg när jag springer. Därför har jag börjat träna styrka när jag löpvilar istället.

Eller så är det bara för att det regnar jämt som jag slutat cykla. Jag är ju solskenscyklist så det smäller om det. Hur som haver. Mycket body pump blev det och jag gillar det. Med hopp om att jag någon gång ska bli lite stark. Och väga mer än två kilo på överkroppen…

10 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  2 juli, 2016 kl 16:37

  Det har varit bra att vara lite gravid. Tyngden på överkroppen har definitivt ökat! :P

  • Svara
   Anna
   2 juli, 2016 kl 23:05

   Haha, alltid nått! Fast… jag fortsätter nog hellre med body pumpen :)

 • Svara
  Rund är också en form!
  2 juli, 2016 kl 19:38

  Du lär inte bli hulken av body pump. Men styrka är ALLTID bra, så kör bara kör! :-)

  • Svara
   Anna
   2 juli, 2016 kl 23:05

   Nej jag vet. Det är ingen risk. Men kanske lite mindre spaghetti… :)

 • Svara
  Ingmarie
  2 juli, 2016 kl 20:58

  På många sätt är vi väldigt lika menär är du och jag väääääldigt olika. Tycker BP är astrist… :-O

  • Svara
   Anna
   2 juli, 2016 kl 23:07

   Tycker bara det är så fantastiskt skönt att slippa tänka själv i bland. All annan träning är det ju jag som lägger upp, både min egen och andras. Det är liksom paradise att få koppla bort hjärnan. I övrigt är vi lika i mycket. Fast inte i det där badandet då :)

 • Svara
  Hanna - Pilates och träningstokig
  2 juli, 2016 kl 21:36

  Kul med styrka! Bara kör!!

  • Svara
   Anna
   3 juli, 2016 kl 20:07

   Jajaemen. Fast i morgon blir det andra bullar. Löparbullar!

 • Svara
  Anneliten
  3 juli, 2016 kl 00:13

  Jag tycker pump är superkul! Synd bara att man inte bygger muskler… Brukar referera till vetenskaplig studie där soffpotatisar antingen fick fortsätta vara soffpotatisar eller träna body pump – ingen skillnad efter 12 veckor! Samtidigt har jag svårt att tro att det kan vara riktigt så illa… Man blir ju rätt trött. Och får rejäl träningsvärk när man varit ifrån ett tag.

  • Svara
   Anna
   3 juli, 2016 kl 20:08

   Jo jag vet att de säger så… och så klart bygger man mer muskler av att jobba tungt och få reps. Men i jämförelse med ingen styrketräning tycker i alla fall jag att jag blir starkare. Och får muskler. Good enough!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.