Aktuellt

Vad jag roar mig med när ni springer…

Ni kanske undrar vad jag gör när jag inte kan springa. Om jag liksom sitter och pillar mig i naveln i väntan på bättre tider.  Så är det inte. Det här är vad jag roat mig med under min två veckors löpvila.

12899666_10153650824646748_1355109871_n

Jag har:

 • Lagt 1500 bitar pussel. Alltså det blev en drog. Kunde inte sluta. Så sent på kvällarna har jag ALDRIG varit uppe som när jag kände målvittring och de sista bitarna skulle på plats. Efter midnatt liksom…
 • Cyklat. Jag har cyklat hälften så mycket under den senaste 1.5 veckan som jag cyklade på hela förra året…
 • Gjort tåhävningar. Önskar jag att jag kunde skriva. Jag har slarvat och gjort mycket mindre än jag borde. Naprapaten kommer bli arg på återbesöket i morgon.
 • Gråtit på huk. Så oskönt!
 • Rensat i rabatter. Meditation så god som någon.
 • Planerat löpkurser, löpgrupper och företagslöpningar. Så nära löpning men ändå inte…

I morgon väntar återbesök som sagt. Och förhoppningsvis säger naprapaten att jag får provspringa lite. Fast det vetetusan om jag vågar. Det känns skönare att inte veta om vaden är bra, än att veta att den inte är det…

6 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  29 mars, 2016 kl 16:02

  Herregud människa. Du bloggar om pussel och jag om stavgång. Var är denna värld på väg?! :P

  • Svara
   Anna
   30 mars, 2016 kl 14:32

   Vi kanske skulle ta en pensionärsresa ihop?

 • Svara
  hopihopi
  29 mars, 2016 kl 18:38

  Älskar pussel! Jag kan också sitta uppe länge, för jag ska bara bli klar med det…

  • Svara
   Anna
   30 mars, 2016 kl 14:33

   Skönt att jag inte är ensam. Han i pusselaffären tittade lite frågande på mig när jag shoppade loss. Det är visst inte helt INNE med pussel…. Fast jag tror jag är tidigt på trenden bara, nästa år pusslar säkert alla :)

 • Svara
  Ingmarie
  30 mars, 2016 kl 05:11

  Tänk så lika men ändå olika man kan vara! Jag ääääälskar att sitta på huk. Skrev om det i går t.o.m Just dåligahälsenor-genen har jag tydligen tack o lov inte fått. Men däremot andra ej så smickrande gener typ fötterna. ;-)

  • Svara
   Anna
   30 mars, 2016 kl 14:37

   Jag älskar att sitta på huk med fötterna på golvet och inte med upphöjda tår. Det gör en grymt jobbig skillnad som är rent obehaglig…. Dessutom älskar jag det bara i en minut :)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.