Aktuellt

Inspirerad på Gerdahallen igen!

Att gå på Gerdahallens inspirationsdag är en årlig tradition. Förra året hade jag huvudet fullt av Stävie och kunde inte fokusera. Det blev mest pannkaka. Idag hade jag huvudet med mig…

Fil 2016-03-12 18 09 03

Lyckades inte vicka bort mitt eget pass på förmiddagen och kommer till Gerdahallen först till lunch. Med ett skönt distansspinning i benen och humöret på topp.

Mjukstartar med yogaklassen ”Happy athletic hips”, signerad Jessica Clarén.  Kärleksfulla flöden som ska göra mig snabbare och starkare utanför mattan. Passet är grymt. Jessica är grym. Men salen är kall. Luftkonditioneringen blåser kulingvindar och jag befinner mig mentalt i Sibirien i en kamp att inte frysa ihjäl. Så synd på ett sånt skönt pass. Nästa år ska jag ta med polotröjan…

Dagens andra klass heter GYMNASTIK STYRKA och gör mig lite nervös. Tänk om vi ska hänga i romerska ringar och göra human flag… Det ska vi inte. Oscar Karlsson levererar hyfsat samma pass som jag körde i Stockholm i november, bara med nytt namn.  Det är lokalt lite jobbigt här och där, främst i bålen, och jag tar med mig ett par grymma övningar hem att testa på mina deltagare. Ingen total urladdning men emellanåt apjobbigt lokalt. Och nu kan jag dessutom göra tekoppen. På höger…

Fil 2016-03-12 17 34 35

Vi har sparat det bästa till sist. Jessica och Jamies cykelklass ”Lite bättre” där vi får utmana oss både vad gäller motstånd och kadens. Jag älskar när jag får nöta tungt. Vrida på ett galet motstånd och bara mjöla mig igenom varje intervall. Snabbt är jobbigare mentalt men det går. Svetten sprutar. Peppen är på topp. Bättre avslutning går inte att hitta.

Nöjd i år igen. Vi ses nästa år!

2 Kommentarer

 • Svara
  minatraningstajts
  12 mars, 2016 kl 19:38

  Roligt!!! Älskar inspodagar och blir lite avis. Särskilt på att komma hem och vara alldeles skönslut på kvällen.

  • Svara
   Anna
   14 mars, 2016 kl 07:54

   Ja det är en underbar känlsa! Och inspo kan man inte få för mycket av!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.