Aktuellt

Training camp Stockholm

En liten blixtvisit i Stockholm och träningspeppen är påfylld till max.  Trainingcamp Stockholm i Springtimes regi levererade från början till slut!


Jag har gjort cirkuskonster och stått på händer. Lugnat mig med yoga och rullat över golv. Gått mer på händerna än fötterna och konstaterat att Lululemons yogamattor luktar skunk…

Skunk eller inte, yogaklasserna som levererades var av toppklass och det var grymt att få sträcka ut lite efter två späckade dagar. Och öva handstående. Hur roligt är inte det?

  Dagen bjöd på två fantastiska yogapass med Malin Berghagen och Anna Lindh.

För att inte behöva offra hotellfrukosten dag två (som nästan är det viktigaste med att bo borta) skippade vi Mårten Nyhléns morgonpass och bytte vår efterföljande håltimme mot Cross controll med Martin Lidberg.  Lite läskigt att gå på ett pass utan någon aning om vad det ska innebära, men vi blev inte besvikna!  Roliga övningar och en hel hög inspo till mina egna pass. Var man inte vaken innan så blev man!

  Om jag och Sarah får slå ihop vår muskelmassa kanske vi har en chans… Eller inte!

Cirkuspasset som också hann sätta tänderna i innan lunch var en enda lång axelbonanza. Roliga och galna övningar som lär sätta sina spår. Attans att det är just i morgon julstjärnorna ska hängas upp!

Vi avslutade lördagen med en av helgens favoritklasser:  Crossfit med Michael Hansson Sjöö – en tillställning i lag med grym partyfeeling, mycket puls och skakiga muskler. Ett sånt där pass man lever på hela dagen!

Men vi har inte bara tränat. Vi har sprungit på mässa också. I biljetten till Training camp ingick inträde till både Allt för hälsan och Fitnessfestivalen. Att besöka Fitnessfestivalen i pauserna var som att kliva in i en ny värld. The world of proteinpulver, spray tan, putande rumpor och silikonbröst. Vi kände oss inte helt hemma!

 På Allt om hälsan kunde man snapsa rödbetor med bästa Ingmarie…

Fulltankad med ny energi och inspiration. Och har jag inte träningsvärk i axlarna i morgon kommer jag aldrig någonsin att få det!

4 Kommentarer

 • Svara
  Mari
  28 november, 2015 kl 19:43

  Vilken helg =) Vad kul!

  • Svara
   Anna
   29 november, 2015 kl 07:27

   Ja precis en sån där energiboost man behöver i november! Grymt!

 • Svara
  Ingmarie
  28 november, 2015 kl 20:54

  Vilka dagar! Snacka om att få ut max av både tid och pengar! (Och vad avlånga vi blev där eller är det bara min dator? :-O)

  • Svara
   Anna
   29 november, 2015 kl 07:28

   Ja, det blev en höjdarhelg. Kul att se dig och sorry för avlångheten. Det är åtgärdat nu :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.