Aktuellt

Dagen efter…

Tänkte unna mig en lång sovmorgon men vaknade 04.23. Helt speedad av glädje över all den positiva respons vi fått efter gårdagens lopp.

start

05.15 orkar jag inte snurra fler rundor i sängen utan sätter mig vid datorn och börjar bokföra hela tjottaballongen. Försöka få ett avslut.

Mellan 09.00 och 12.00 rensar vi skogen från snitslar och får uppleva den lervälling vi serverade våra löpare igår. Kan bara föreställa mig partyt i skogen och hur många som egentligen föll pladask…

Klockan 12 klampar jag in i kommunhuset för att återlämna en nyckel. Jag har lera upp till nedre låren och håret är rufsigt efter en förmiddag under mössa. Fast jag orkar inte bry mig, har siktet inställt på lunch och en eftermiddag i soffan.

Kommer hem och upptäcker 14 regnvåta funktionärsvästar, fyra blöta tält, miljoner påsar vetebullar och tänker att soffan nog får vänta.

Den väntar tålmodigt men det finns ingen tid. Klockan 18 börjar mina dubbla klasser på gymmet och jag är rädd att jag ska somna på cykeln. Så här trött har jag nog aldrig varit sen jag hade småbarn.

Sätter på musiken och kroppen svarar. Starkare än på mycket länge. Det känns inte som det finns något stopp, bara matar på. Älskar känslan.

Så fattar jag ingenting av den maskin som kallas kroppen. Hur kan den kännas så stark när hela jag är så trött. Fast varför fundera när man bara kan tacka och ta emot?

Grym känsla i kroppen alltså. Firar med en Acai bowl och en vadmassage. Måndagslyx!

Fil 2016-03-07 21 37 59
Avokado, kokosmjölk, dadlar, blåbär och acaipulver, brutalt behandlad av en vitamix. Toppat med kokos, rostade pistagenötter och banan. I’m in kvällsmatsheaven!

I morgon ska jag testa den där soffan…

6 Kommentarer

 • Svara
  Mari
  8 mars, 2016 kl 06:59

  Så otroligt bra. Imponerande av er tjejer :) Heja heja.

 • Svara
  Anna Jansson
  8 mars, 2016 kl 17:16

  Så himla imponerad över ditt driv och energi till det här evenemanget! Verkligen inspirerande :)

  • Svara
   Anna (orka mera)
   9 mars, 2016 kl 11:41

   Det är lätt att ha energi när man får så mycket tillbaka! Det är hårt jobb men jag älskar varenda minut. Eller njae, att plocka ur häftklammer från skyltarna och torka dem rena från lera var en måttligt glammig sysselsättning sådär två dagar senare…

 • Svara
  Lotta
  8 mars, 2016 kl 21:46

  Härligt! och välförtjänt, grymt bra jobbat!

 • Svara
  Ingmarie
  9 mars, 2016 kl 04:17

  Det finns alltså även n ”Ordnalopp-high” Härligt av dig och alla er som var med! Tycker absolut du ska testa soffan lite. :-)

  • Svara
   Anna (orka mera)
   9 mars, 2016 kl 11:42

   Det finns det absolut! Precis som efter en mara GICK det inte att sova. Precis samma känsla! Coolt :)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.