Aktuellt

Har ni tagit vår eller?

Läser överallt om vårkänslor. Ljuset som kommit tillbaka. Knoppar som snart ska sätta fart. Tittar ut och ser en sjuhelsikes storm. Lite senare piskar duggregnet mig i ansiktet under mina backintervaller. Det här mina vänner liknar mer höst än vår om du frågar mig. Förstår ingenting och undrar vad jag liksom missat i den här vårgrejen?

armgångSå mycket ben så lite armar. Taffligt armgångsförsök i regn och motvind. Höstrusk när det är som bäst…

Det är den andra februari och redan märker jag en avmattning på gymmet. Nyårslöftena som fick även morgonklasserna att fyllas har tydligen redan glömts bort, och idag blev det PT-träning för den stackars morgonpigga som trots allt dök upp.

För mig är februari den typ vintrigaste månaden av alla. Jag kryper under filten och glömmer vårsnacket ett tag till. Hoppas att folket hittar tillbaka till min morgonklass och spaltar upp de roligheter jag ska förgylla den näst vintrigaste månaden med:

 • 6/2 – Löpningens dag på lördag. Planerar ett löppass så galet tidigt att jag hinner njuta en lång brakfrukost innan spinningen klockan 09.30.
 • 7/2 – Wintercrossrun på motocrossbana i världsmetropolen Tomelilla. Så crazy att jag blir lycklig.
 • 8/2 – fyra månader till dottern kommer hem!
 • 9/2 – Fettisdagen. Semlor. Fast varför bara en dag? Jag firar fettisdag från nyår till mars Ju fler ju bättre.
 • 12/2 – frisören! Inte en dag för tidigt….
 • 14/2 – Alla hjärtans dag. Krystade blombuketter undanbedes men en utefrukost tas tacksamt emot. Dessutom släpper vi extraplatser till Stävie Trail och tränar våra hjärtan i en provlöpning av banan.

Typ så. En bra start. Dessutom var jag visst i tidningen idag. Som LÖPARE.

9 Kommentarer

 • Svara
  Pernilla
  2 februari, 2016 kl 22:12

  Ha ha ha, världsmetropolen Tomelilla? välkommen hit på söndag! Kul med lite kändisar på loppet!?

  • Svara
   Anna
   4 februari, 2016 kl 14:01

   Tack så mycket :) Ska du springa själv?

   • Svara
    Pernilla
    5 februari, 2016 kl 07:43

    Ja det ska jag faktiskt :) Jag gillar mest att springa rakt fram och mala på, så jag vet inte vad som
    flög i mig när jag anmälde mig ;). Tänkte väl mest att man får ställa upp när det ordnas lopp på hemmaplan :) Vi ses!

 • Svara
  Mia
  3 februari, 2016 kl 10:08

  Alltså… Vårsolen värmde mig i ansiktet idag när jag gick till jobbet. PÅ RIKTIGT! :D Igår däremot…och dagen innan det… Brrrr. Fast det tänker jag glömma bort.

  • Svara
   Anna
   4 februari, 2016 kl 14:02

   Idag har jag fått lite sol på mig faktiskt. Nästan så att jag också fick lite vårfeelings…

 • Svara
  Katta @ Move it Mama
  3 februari, 2016 kl 18:41

  På mitt gym på jobbet, som brukar vara knökat vid den här tiden på året, så blev det aldrig någon topp alls nu efter nyår. Jättemärkligt!

  • Svara
   Anna
   4 februari, 2016 kl 14:02

   Skumt! Är det ute med beach 2016 kanske? :)

 • Svara
  Lotta
  4 februari, 2016 kl 12:36

  Sol och fint här i dag, med ett par minusgrader så ingen vår än.

  • Svara
   Anna
   4 februari, 2016 kl 14:02

   Sol fint och minus. Den bästa kombon som finns!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.