Aktuellt

Eco Trail Oslo

Jag vet inte vad jag har för diagnos men jag gillar att göra samma sak om och om igen.  Äta samma gröt varje morgon, åka tillbaka till samma resmål, springa samma lopp. Samtidigt inser jag att det är korkat för varje gång jag gör samma sak missar jag ju något annat. (När det gäller gröten struntar jag dock i vad jag missar, för jag kan inte tänka mig något som skulle slå den…) .

Har velat länge mellan Stockholm marathon som skulle bli femte gången och Köpenhamn marathon som förvisso skulle bli premiär men pretty much på hemmaplan, med samma nivåskillnader, samma miljö och samma väder.

Eftersom jag har beslutsångest bestämde Fredrik sig för att ta saken i egna händer och bokade oss till Eco Trail Oslo som ligger veckan mittemellan de båda marorna och därmed utesluter båda.

45 km terräng i Oslo alltså. Samma väder annan miljö. Storstad och natur. Förutom själva löpningen även ett par nya skor för pengarna. Det här är säsongen då min skogarderob kommer att explodera. Fast det får det väl vara värt!

Och ja. Jag har redan glömt att jag hatar terräng

8 Kommentarer

 • Svara
  Louise
  12 januari, 2016 kl 15:20

  Välkomna till Oslo! Terrängen i Nordmarka är helt fantastisk. Ni kommer inte att ångra er :)

  • Svara
   Anna
   12 januari, 2016 kl 16:34

   Ska bli jätteroligt! Var längesen jag var i Oslo så det är verkligen på tiden! Har du några tips på vad man inte får missa så dela gärna med dig. Om jag orkar gå någonstans dagen efter…. :)

 • Svara
  Ingmarie
  12 januari, 2016 kl 22:30

  Kommer bli hur bra som helst!!!!

  • Svara
   Anna (orka mera)
   13 januari, 2016 kl 16:12

   Har svårt att tro något annat. Förutom det faktum att Fredrik kommer att springa i från mig. Han är ju inte livrädd för att släppa på, över rötter och elände… Som den fegis jag är springer jag ju nästan saktare än jag går när det blir för trixigt….

 • Svara
  Andreas
  13 januari, 2016 kl 09:27

  Oslo e grymt kuperat. blir fin valuta for pengarna for den annars dyra norska kronan hehe

  • Svara
   Anna (orka mera)
   13 januari, 2016 kl 16:14

   Kuperat är kul. Valuta för pengarna är också kul. Ska nog bli bra det här!

 • Svara
  FIT by Emma Hå
  13 januari, 2016 kl 20:56

  Men ÅH vad roligt! Fasen vilken utmaning! Tur att du får nya skor ;) Själv har jag efter att jag lyckades springa milen utan att vila redan börjat fundera på maran… löphybris haha.

  • Svara
   Anna
   14 januari, 2016 kl 07:26

   Neeej, det är inte löphybris, det är postitivt tänkande :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.