Aktuellt

Det svåra med gruppträning – att inte få välja övningar själv…

Jag har svårt att motivera mig själv till styrketräning och gör det helst i grupp. Roar mig gärna med olika typer av cirkelpass eller galna pass i buren. Problemet är ju att man själv inte väljer övningarna…


Ute får man bestämma själv. Fast jag älskar att bli peppad av någon annan!

Efter en helg med mycket löpning vill jag helst fokusera på överkroppen. Att göra femhundra upphopp eller springa på stället lockar ingenstans när vaderna dragit ihop sig till små russin efter helgen. Då känns ett axel-killer-pass mycket mer lockande.

En annan dag, när inte benen är slitna, vill jag ha mycket spänst, tunga knäböj och utfall till rumpan svider. För ärligt, jag känner mig aldrig så genomtränad som när benen och flåset fått sitt. Svetten sprutar liksom mycket mer när benen får vara med och leka.

Idag ville jag ha överkropp och av någon anledning var det BARA överkropp på passet jag hamnade på. Måhända lite bristfällig variation men för egen del helt perfekt. För tjejen med ont i axeln var det nog inte lika kul…

1 kommentar

 • Svara
  Rund är också en form!
  11 januari, 2016 kl 16:26

  Därför gillar jag styrketräning i gymmet med fria vikter. Men självklart passar det inte alla. :-)
  Jag går, däremot sällan på styrkegrupp-pass. Vet inte när det hände senast. (Eller jo ett Grit strength pass för någon månad sen. Men innan det EVIGHETER sen…) :-D

  Kram M

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.