Aktuellt

Åtta backintervaller

Det finns saker man bara gör för bloggen.  Som att klä på sig trettioåtta lager kläder, rota fram cykeln ur sitt vinteridé, väcka liv i cykelmusklerna och ge sig ut i grådasket. Det hade inte hänt utan den där julkalendern. Det hade inte hänt utan bloggen.

Anna i backen2

Men nu hände det. Och det var ju ganska skönt. Jag frös inte ihjäl och jag kom upp för alla backarna med hedern i behåll. Nu laddar jag om för spinningsklassen jag ska hålla ikväll. Den som inte innehöll några åttor och därmed inte kvalificerade sig som dagens lucka.

Ja. Jag går all in. Jag är sån. I morgon väntar nio minuter savasana för att ladda inför torsdag.  Löpning 10 x 3 kilometer ska jag ta mig an då. Så där utportionerat över hela dagen. Sjukt kul. Kära doktorn, för hundrade gången, är jag normal?

IMG_1064Kunde inte låta bli att bjuda på en behind the scenes… Läckert!

11 Kommentarer

 • Svara
  Emmi - explorista.se
  8 december, 2015 kl 16:35

  Haha, visst är det härligt! Fick lite bloggtorka för någon månad sen när jag var superförkyld och inte kunde träna under 4 veckor – skrev lika ofta som vanligt men det blev inte lika bra och definitivt var det inte lika kul! Träning och bloggen hör ihop!

  • Svara
   Anna
   8 december, 2015 kl 21:41

   Eller hur! Att blogga när man inte tränar är det tråkigaste som finns!

 • Svara
  Mia
  8 december, 2015 kl 21:39

  Läckrast i mitt blogguniversum! Helt klart! Ska du springa de där 10 x 3 km helt själv? Låter som ett långpass som skulle passa mig, då en inte behöver springa så långt åt gången…

  • Svara
   Anna
   8 december, 2015 kl 21:46

   Nej jag har raggat med mig sällskap! Vi ska springa och äta och springa och fika… Hinna pressa in lite jobb och vardagsbestyr och sen springa lite till…

 • Svara
  Rund är också en form!
  8 december, 2015 kl 22:23

  10 x 3 KILOMETER??? :-o
  Respekt Anna, och eventuellt att du inte är normal…… ;-)

  Kram M

  • Svara
   Anna
   9 december, 2015 kl 06:22

   Ja fast det är inte så onormalt som det låter. Det är ju alltså inte i ett pass utan utsmetat över hela dagen :) Ganska normalt när jag tänker efter. Jag hinner ju både äta och jobba men framförallt umgås med min lika onormala kompis och fika…

 • Svara
  Ingmarie
  8 december, 2015 kl 22:28

  Är förvisso inte doktor men ja, du är fullständigt normal. :-) Men skulle inte du ta det där med fart sen? ;-)

  • Svara
   Anna
   9 december, 2015 kl 06:24

   Haha, det här handlar inte om fart. Det är mer som umgängesintervaller. Vi springer 3 km sen umgås vi. Sen gör vi det 9 gånger till. Utportionerat över hela dagen. Det kommer gå jättelugnt och fint till. Ett par gånger på morgonen. Lite jobb på fm. Ett par gånger kring lunch, lite fika, några gånger till…. middag. Lugnt och fint :)

 • Svara
  Nina
  9 december, 2015 kl 15:52

  Du är bara bäst. Alla kategorier.
  Ser framemot att höra om din 10×3-dag :D

 • Svara
  hejaerika
  10 december, 2015 kl 08:41

  Inget är så snyggt som cykelbrallor, haha :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.