Aktuellt

Statistik

Vem behöver sammafatta året själv när wordpress gör det så bra?  Fick ett mail med spännande bloggstatistik…

image

Där jag kan läsa att mitt mest lästa inlägg handlar om löparknän. Skrivet 2013 men alltså fortfarande tyvärr av intresse. Min önskan är förstås att ingen ska behöva läsa det inlägget!  Andra populära inlägg är massage för stela vader och mina bästa stretchtips (signerat hon som aldrig stretchar…). Man kan nästan tro att alla går omkring och är stela och skadade därute…

Mina läsare kommer främst från Sverige, USA och Finland. Sverige och Finland kunde jag ana, men USA… Vilka är ni som läser over there?

Vanligaste sökord i turordning: löparknä, orka mera, piggelina, Ingemar Stenmark, flexitarian, orkamera, Herbalife bluff, Sara Wedlund och  pizza. Mest nöjd är jag över Herbalife-sökningen. Men roligaste sökningen som leder hit är fortfarande naken tant

Sen föreslår wordpress att jag ska skicka ett tackkort till mina flitigaste kommentatorer.  Så. Mia, Ingmarie, Malin, Ida och Mari – TACK för att ni förgyller min blogg med era kommentarer! Och såklart tack till alla er andra som också bidrar med era klokskaper! Utan er läsare hade min blogg varit sjuhelsikes mycket tråkigare att driva.

22 Kommentarer

 • Svara
  Sara
  30 december, 2015 kl 19:27

  Dags att ge sig till känna nu då kanske…
  Sara heter jag och bor sedan drygt 3 år tillbaka i Dubai, Förenade Arabemiraten. Jag läser din blogg till och från, mest till faktiskt. Gillar verkligen mixen av inlägg, där allt inte måste vara perfekt och polerat. Tack för all inspo!
  Gott nytt år från sandlådan!

  • Svara
   Anna
   31 december, 2015 kl 06:56

   Dubai! Hur coolt är inte det!? Kul att ha en läsare därifrån! Och vad roligt att du gav dig till känna med en kommentar, alltid roligt att veta vilka som läser! Ha ett fantastiskt nytt år i sandlådan och njut av värmen!

 • Svara
  Rund är också en form!
  30 december, 2015 kl 19:34

  Tack! Tror jag… Behöver jag skaffa ett liv? Haha! :-D
  Kram M

  • Svara
   Anna
   31 december, 2015 kl 06:57

   Hehe, man får tolka det som man vill :) Men jag är glad att du är här i alla fall! Gott nytt år på dig!

 • Svara
  Mari
  30 december, 2015 kl 19:39

  Tack :) Eller det är jag som ska tacka för en bra blogg. Annars hade jag nog inte varit så flitig på att kommentera =)

  • Svara
   Anna
   31 december, 2015 kl 06:59

   Som sagt, underbart att du kommenterar! Så ska jag försöka fortsätta skriva så du får en anledning att fortsätta kommentera :) Gott nytt år på dig bästa Mari!

   • Svara
    Mari
    31 december, 2015 kl 10:26

    Sv. Tack detsamma, hoppas dagen blir fin. kramar

 • Svara
  Mia
  30 december, 2015 kl 20:16

  Wow! Kan vara min enda hedersutmärkelse år 2015! Jag kommer definitivt att fortsätta att kommentera här. Kram och gott nytt statisktiskt år! :)

  • Svara
   Anna
   31 december, 2015 kl 07:00

   En hedersutmärkelse så god som någon! Jag ser nog till att fortsätta kommentera hos dig också, jag gillar ju liksom att vara där inne och läsa rundor :) Gott nytt år på dig!

 • Svara
  Träningsblogga-Ida
  30 december, 2015 kl 23:21

  Tack för att du förgyller din blogg med inlägg! (Och min med kommentarer, du hamnade i topp-5 på min kommentarlista! :D

  • Svara
   Anna
   31 december, 2015 kl 07:02

   Tack själv! För kommentarer och blogg! Och kul att klämma till med en fem-i-topp-placering. Det är inte varje dag :) Hoppas du får ett trevligt nyårsfirande och ett gott nytt år!

 • Svara
  Marie
  31 december, 2015 kl 16:25

  Hejsan och gott nytt år! Jag känner mig också kallad att ge mig tillkänna eftersom jag eventuellt är skyldig till ett par stycken av länderna i fråga.. Jag är en träningstokig biståndsarbetare som bor i Frankrike, jobbar i Schweiz och reser massor, framförallt i västafrika, så misstänker att Ghana och Senegal och eventuellt andra länder är mitt ansvar här…. Jag upptäckte din blogg ganska nyligen och läser nu med glädje – tack för en rolig och inspirerande blogg. Ofta läser jag för att få inspiration till att träna lite trots brist på tid, gym och springmöjligheter när jag är ute i fält… Kommer fortsätta att läsa under 2016 och då kanske du får ännu fler afrikanska länder på din lista….

  • Svara
   Anna
   1 januari, 2016 kl 16:38

   Wow, vad spännande! Hoppas kunna fortsätta inspirera dig så jag får ännu coolare statistik nästa år :)

   • Svara
    Marie
    4 januari, 2016 kl 21:33

    Absolut, ska göra mitt bästa för att addera roliga länder till statistiken under 2016. För din del är det bara att fortsätta blogga ungefär som nu – det är ju mycket läsvärt och bra! Framtida önskeinlägg för mig vore tips på roliga övningar man kan göra på ett hotellrum utan speciell utrustning (beyond armhävningar och burpees-träsket) när det antingen är för varmt eller farligt att springa ute (eller både och…) Ett inlägg med olika plankor från i höstas togs t.ex. tacksamt emot!

    • Svara
     Anna
     4 januari, 2016 kl 22:54

     Åh, vilket roligt önskeinlägg! DEt ska jag absolut filura vidare på. Och boka mig på ett hotell så jag kan visa…. (Värsta bästa ursäkten till att hitta på en weekendutflykt!)

 • Svara
  Anna i Lund
  31 december, 2015 kl 22:18

  Tack för påminnelsen =)
  Jag har dina löparknä sidor sparade som favoriter (båda 2). Blev just påmind om dem och läser dem på nytt och blir entusiastisk igen. Lagt joggingen på hyllan pga knät och tränar nu mest gruppträning och stretch/yoga hemma. Är sämst i klassen på utfall så det är nog bra att ta tag i det igen. Gillar den liggande stretchen du visar (testade precis på yogamattan).
  Nu jäklar ska det stretchas =)

  Tack för en inspirerande blogg.

  • Svara
   Anna
   1 januari, 2016 kl 16:39

   Så tråkigt att du behöver läsa just de inläggen. Hade varit skönare om du slapp! Stretchen är grym, den tar verkligen mitt i prick! Stretcha på, så hoppas jag snart du är bra igen!

 • Svara
  Ingmarie
  31 december, 2015 kl 23:16

  haha! Kul att vara bäst på något! :-D

 • Svara
  Eva
  1 januari, 2016 kl 16:18

  Hej, jag bor i Kuala Lumpur, Malaysia sen drygt 2 år tillbaka och gillar din attityd och dina välskrivna inlägg.
  Jag vill brinna för löpning för att det är en sån enkel träningsform och du hjälper till genom att bjuda på härlig inspiration.
  Stötte på dig när du var stepinstruktör på Gerdahallen kan det ha varit 2001?
  Gott nytt år!

  • Svara
   Anna
   1 januari, 2016 kl 16:41

   2001 kan jag nog vara skyldig till :) Och jag kommer väldigt väl ihåg ditt namn! Kuala lumpur låter jättespännande! Hoppas få fortsätta att inspirera även under nästa år! Och du… njut av värmen och solen lite åt mig också :)

 • Svara
  Malin
  8 januari, 2016 kl 10:53

  Kul med de där mailen! Hur gör man för att få dem? Kanske tycker WP att jag inte varit tillräckligt flitig bloggare för att få någon statistik…

  • Svara
   Anna
   8 januari, 2016 kl 11:10

   Jag har inte gjort något, vad jag vet. Det bara kom :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.