Aktuellt

Spring för barnen

Förra året  var vi ett helt gäng som sprang 22 kilometer från Malmö till Barn- och Ungdomsmedicinska kliniken (BUS)  i Lund. På plats överlämnade vi 10000 kronor för att förgylla julen för de barn som tvingas fira den just där. På söndag är det dags för favorit i repris.

image

Jag kommer att skänka 6 kr per kilometer av den enkla anledningen att det är den 6 december och att det passar så bra i min julkalender.  Plus de pengar min elvaåriga dotter cyklade ihop i somras. (Jag gav henne en slant per kilometer och hon bankade till med 44 kilometer för barnen.)

Vill ni springa med gör ni bäst i att kolla in facebookevenemanget här.

Vill ni bidra men helst slippa springa kan jag överlämna era pengar till avdelningen. Swisha i så fall valfri summa till 0706068192.  Får jag in över tusen kronor firar jag med att springa de sista 13 km från Lund till Kävlinge också.  Det skulle bli ännu mer pengar till barnen och en extra stund i ösregnet för mig. Win-win liksom.

10 Kommentarer

 • Svara
  Hanna
  4 december, 2015 kl 15:45

  Vilket bra initiativ!

 • Svara
  Mari
  4 december, 2015 kl 16:16

  Fint intiativ.

 • Svara
  Mia
  4 december, 2015 kl 16:23

  Sponsrar gärna sådana här grejer. Men är för gammal och omodern för swish… Sorry! Kan jag göra på annat sätt? Eller så får jag väl piffa till mig lite…

  • Svara
   Anna
   4 december, 2015 kl 16:55

   Swish som är jordens bästa uppfinning! Den kan man liksom inte leva utan :) Men ok, jag har bankkonto också. Maila mig så ska du få :) Och tack för att du vill vara med och hjälpa till!

 • Svara
  Rund är också en form!
  4 december, 2015 kl 20:12

  Såklart! Jag har tänkt springa imorgon, men inte i din krokar.
  Har swishat precis – Hälsa god jul till dem! ❤❤❤

  Kram M

  • Svara
   Anna
   4 december, 2015 kl 22:58

   Å tack så mycket! De kommer bli jätteglada!

 • Svara
  Anna
  5 december, 2015 kl 08:38

  Ett toppeniniativ! Jag swishar. Tack för att du springer dit även med våra bidrag ?

 • Svara
  Karin
  5 december, 2015 kl 16:10

  Hej Anna! Vilket fint arrangemang! Jag är inte i form för löpning ännu, men befinner mig faktiskt på BUS med vår nya familjemedlem. Hoppas jag hinner se er när ni är här. Har swishat till dig.

  • Svara
   Anna
   6 december, 2015 kl 16:12

   Tack för ditt bidrag och så kul att få träffa dig! Glömde nog att säga grattis till dig mitt i allt. Så det kommer här! Grattis till sonen och hoppas ni snart får komma hem!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.