Aktuellt

Ont i rumpan

Några på mitt jobb har börjat spinna. Och jag älskar att höra deras berättelser från spinningsalen. 

Det gemensamma utlåtandet, förutom att det är TOKJOBBIGT, är att det gör ont i rumpan. Jag har hört den förr. Alla som börjar spinna och cykla får uppenbarligen ont i rumpan.

Vana cyklister och spinnare klagar sällan på ont ( i alla fall inte under de första 15 milen). VAD är det som förändras med träningen? Rent anatomiskt alltså. Bygger man på en dunkudde i baken efterhand som man spinnar? Eller får man typ fotsulor på sittbenen? 

Ni måste hjälpa mig för jag tycker det är jättespännande!


Hur många mil klarar en rumpa? Bilden tagen på vår cykling till Umeå.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.