Aktuellt

Det där med behov…

Såklart kunde jag inte tillbringa två dagar i Stockholm utan att trilla in på Lululemon. Såklart kunde jag inte gå därifrån utan en påse full med kläder och en plånbok tömd på pengar…

Fil 2015-10-24 12 05 20
Snyggetightsen kikar fram…

Det blev ett par långa galet fina tights, en löparkjol, en regnjacka (!) och en långärmad tröja att springa i.

När jag kom till hotellet fick jag lite ågren. Den långärmade tröjan var sjukt dyr och jag har ju överfulla lådor hemma. Behövde jag verkligen den?

Och nej. Såklart gjorde jag inte det. Behöver man egentligen träningskläder alls? Ja någon uppsättning är kanske bra men hallå, det finns ju tvättmaskin. Och vem ser hur jag ser ut när jag springer. Duger inte den där utslitna tröjan från 2011 minst lika bra? Men hur kul är det…?

Lämnar tillbaka tröjan och surfar in hos Ida. Där beskriver hon sitt favoritplagg. En långärmad tröja från Lululemon. Som hon använder till allt. Och bara älskar.

Så typiskt! Precis när mitt förnuftiga jag lämnat tillbaka den. Nu ångrar jag mig ju…

image
Kjol behövs alltid. Men kanske inte just nu… (bild lånad från Lululemon)

image 
Grymmefina tröjan. Som inte fick följa med hem. Men som finns på webshoppen. (Hallå-mamma-jag-fyller-år-på tisdag-och-det-är-inte-farligt-att-handla-på-internet!!!)

Hur tänker du kring träningskläder? Köpa för att det är kul och fint, eller köpa för att du behöver?

20 Kommentarer

 • Svara
  Hanna
  24 oktober, 2015 kl 14:01

  Jag har levt halva livet med riktigt dålig ekonomi. Samtidigt har jag alltid tränat, men kläder och utrustning har varit lyx. Det är först nu kanske senaste halvåret som det har känts okej att äga mer än två par löpartights. Jag surfar mycket på webbshoppar och provar kläder i butiker men handlar sällan. Det är som om hjärnan har svårt att fatta att jag tjänar bra nu och har råd att köpa.

  • Svara
   Anna
   25 oktober, 2015 kl 14:49

   Ibland önskar jag att min hjärna var lite snålare. Eller jag är jättesnål på vissa saker (som vanliga kläder, alkohol, bilar och tv-kanaler…) men träningskläder är jag verkligen slösig på. Fast ibland slår förnuftet mig i huvudet så jag lämnar tillbaka det jag köpt :)

 • Svara
  hopihopi
  24 oktober, 2015 kl 16:02

  Jag måste ibland införa köpstopp på träningskläder åt mig själv, för det händer ju att jag kan gå liite överstyr med det hela. Behöver jag verkligen ett par till tights? Kanske jag skulle handla ett par jeans eller jobbkläder istället som jag faktiskt behöver… Och så köper jag iaf tights och sen när jag behöver använda jobbkläder så har jag fortfarande bara träningskläder i garderoben :)

  • Svara
   Anna
   25 oktober, 2015 kl 14:51

   Å vad jag känner igen mig. Träningsklädesgarderoben svämmar över, men den vanliga ekar tom. Å andra sidan använder jag ju träningskläder (eller mjukisbyxor) typ 95% av min vakna tid…. så det kanske är befogat :) Fast det hade ju varit kul med snygga ”människokläder” också men där är jag snål….

 • Svara
  Joanna Sörensen
  24 oktober, 2015 kl 16:30

  Vilken fantastiskt snygg tröja!!! :-D
  Men kan det stämma att den kostar nästan 800:- ?? :-O

  • Svara
   Anna
   25 oktober, 2015 kl 14:51

   Neeeej, bara 720 :) Det var därför jag fick lite ågren. Hoppas jultomten är rik!

 • Svara
  Andreas
  24 oktober, 2015 kl 18:02

  Fast kjolen behövs i Sydafrika

  • Svara
   Anna
   25 oktober, 2015 kl 14:52

   Dig kan man lite på! Som liksom rättfärdigar mina slöserier! Tack :)

 • Svara
  Cecilia
  24 oktober, 2015 kl 18:16

  Aaa usch vad jobbigt att erkänna men jag köper för att jag vill ha!!! Oftast behöver jag inte :) Köpte nya tights idag från North Bend, behövde inte dem men ville ha och de satt som en smäck hahaha

  • Svara
   Anna
   25 oktober, 2015 kl 14:53

   Hittar man något som sitter som en smäck så ska man köpa. När det liksom hoppar upp och biter en i näsan. Tvekar man däremot, ska man inte köpa. Det är min filosofi :)

 • Svara
  Frida
  24 oktober, 2015 kl 18:44

  Klart du ska unna dig tröjan tycker jag! Stadium outlet öppnade sin webshop i veckan och firade det med en massa rabatter. Jag köpte ett par långa kompressions tights från 2xu för 299 kronor. De invigdes idag och passet var allt lite extra kul:)

  • Svara
   Anna
   25 oktober, 2015 kl 14:54

   Jamen det är ju roligare att springa i fina kläder! Jag borde kanske ha unnat mig den ändå…

 • Svara
  Rund är också en form!
  24 oktober, 2015 kl 20:20

  Frågar du mig, behöver jag allt jag köper.
  Frågar du sambon, får du nog inte samma svar….. :-o ;-)

  • Svara
   Anna
   25 oktober, 2015 kl 14:54

   Haha, jo så är det ju!

 • Svara
  Gert
  25 oktober, 2015 kl 07:19

  Snygg tröja fast inte på mig förstås. :) Var står det att den kostar 800?

  • Svara
   Anna
   25 oktober, 2015 kl 14:55

   Fanns säkert i en annan modell och färg till dig! Priset står inne på webshopen. Fast det var bara 720. Nästan som hittat….

 • Svara
  Träningsblogga-Ida
  25 oktober, 2015 kl 09:22

  Haha, hoppas du får den i födelsedagspresent! Och om inte så kommer ju tomten snart också! :D

  • Svara
   Anna
   25 oktober, 2015 kl 14:55

   Håller tummarna för en snäll födelsedagstomte :)

 • Svara
  Snorkkis
  28 oktober, 2015 kl 09:02

  Alltså jag vill ju egentligen inte strö salt i såren, men de där tröjorna är ju så galet sköna. Har tre stycken och använder dom konstant. Ibland smyger jag tom på en under en klänning om det är kyligt. Behövs det långärmat vid träning är det inget annat som godkänns.

  • Svara
   Anna (orka mera)
   28 oktober, 2015 kl 09:14

   Neeeeeeeeej vad jag ångrar mig. Och födelsedagstomten kom inte från Stockholm… Tur att det snart är jul!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.