Aktuellt

Tips vid löpabstinens

Man känner sig inte precis som en riktig löpare när man går på Body Pump en dag som denna. En helt ledig dag med 17 grader och strålande sol. Tja varför inte gå inomhus och svettas i en luftkonditionerad sal med lysrör?

Fil 2015-09-27 17 03 47 

Det finns såklart en anledning. Min högerfot trilskas lite fortfarande och jag tänkte att den skulle få lite extra vila och kärlek. Att hålla sig borta från skogen visade sig dock bli en tuff uppgift. Därför lurade jag med mig dottern ut för en photoshoot. I löparkläder.

Att leka löpare är en bra söndagssyssla när man inte riktigt får springa. Håller borta den värsta abstinensen. Bara som ett tips.

4 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  27 september, 2015 kl 18:58

  När får vi se resultatet?! :D

  • Svara
   Anna
   28 september, 2015 kl 06:57

   Det beror på arbetsdisciplinen hos elvaåringen. Hon ville göra en liten filmsnutt och nu har vi materialet. Sen ska det sättas ihop också… :)

 • Svara
  Ingmarie
  27 september, 2015 kl 20:48

  Gick det att bota så enkelt? ;-) Själv stängde jag in mig i spinningsalen OCH badhuset. :-) galet!

  • Svara
   Anna
   28 september, 2015 kl 06:59

   Njae, men ganska bra. Har jag löparkläderna på känner jag mig i alla fall som en löpare. När jag går hemma i mjukisbrallorna gör jag inte riktigt det… :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.