Aktuellt

Fyspass för krigens offer

Konstaterade tidigare att nyckeln till min plånbok stavas svett. Ju mer jag får svettas ju givmildare blir jag. Därför lockas jag av evenemang som detta,  ett fyspass för krigens offer. Anordnat av Coach K Runners på St Hans backar i Lund.

image

Klart jag ska dit. Och förena nytta med nöje. 50 kronor kostar det (eller mer) och alla pengar går oavkortat till UNHCR och krigens offer.  Här kan man ju sätta prislistan själv om man vill spexa till det. 2 kronor per armhävning, 4 kronor per burpee eller varför inte en tia för en backspurt? Så vet man inte riktigt när man går dit hur dyrt det blir…

Så skåningar, boka upp den 18 september för lite välgörenhetsfys. För er som tycker skåne är fel ände av världen vet jag att Sofy kör fys i Hammarbybacken nu på fredag.  Vet ni andra liknande happenings så fyll på i kommentarsfältet. Ju fler som svettas desto mer pengar! En genialisk kombination!

4 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  8 september, 2015 kl 20:06

  Alla träningsinitiativ med benefits för någon annan gillas skarpt. Funderar på att dra ihop ngt eget i Göteborg…när deadline veckan är slut. Tyvärr har en egna små problem också att handskas med.

  • Svara
   Anna
   9 september, 2015 kl 15:49

   Ja så är det ju! Du verkar ju ha hittat ett bra sätt att hjälpa till ändå!

 • Svara
  Ingmarie
  8 september, 2015 kl 21:59

  Bra grej det där men lite långt bort. Har i stället bl.a fixat stora påsar med skor och kläder. :-)

  • Svara
   Anna
   9 september, 2015 kl 15:50

   Bra där! :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.