Aktuellt

Välgörenhet och träning

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAsfalt som asfalt. Men New York smäller kanske lite högre än sträckan Malmö-Lund…

Jag vet inte varför men jag har mycket lättare att skänka till välgörenhet om jag får lite träning för pengarna. 300 kr i en välgörenhetsbössa svider mer i plånboken än om jag får springa lite för pengarna. Eller spinna. Jag har gjort  rosabandetspinning och mustaschspinning, plågat mig åtta mil till förmån för alzheimerfonden och låtit 400 personer trängas i en skogsplätt för att hjälpa diabetesdrabbade barn i Afrika. Så visst skänker jag, men så fort jag får röra mig för pengarna är jag mycket mindre snål. Det är som att nyckeln till plånboken stavas svett…

I morgon springer jag mellan Malmö och Lund för att samla pengar till avdelning 62 på Barn- och ungdomsmedicinska kliniken i Lund, och de barn som tyvärr måste fira sin julafton just där. 23 kilometer i ett regnigt Skåne och en bra julklapp till barnen!

Vill du hänga med hittar du all info här. Man kan springa hela eller delar av sträckan och ta tåget sista biten. Cykla går också om man tycker det är roligare.

0

3 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  6 december, 2014 kl 19:06

  Bra grej! Heja er!

  0
 • Svara
  Andreas
  6 december, 2014 kl 23:01

  Grym grej! Kör hårt!

  0
 • Svara
  Richard (rundtramp.se)
  7 december, 2014 kl 09:25

  Jag ska också kuta detta. Ska bli kul!

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.