Aktuellt

Ful-feeling

Jag är inte speciellt fåfäng till vardags. Kan gå på Ica i rufsigt hår och svettiga träningskläder. Men när jag springer vill jag känna mig sportig. I snygga träningskläder. Inför kvällens Midnattslopp har jag ful-feeling.


Racetröjan alla kategorier. När jag får välja själv…

Vädret är galet och himlen öppnar sig med jämna mellanrum. Jag inser att jag kommer behöva kläder jag inte använt  på länge. Lopptröjan är obligatorisk och kortärmad. Kortärmat känns galet kallt.

Behöver en långärmad under och en tight svart  hade varit snyggast. Men den har försvunnit under sommaren och går inte att finna. Vänder ut och in på hela garderoben men den är borta.  Provar vit och blir kallad smurf. Provar rosa och blir utskrattad. Dotterns svarta i storlek 152 är kort i ärmarna och jag ser ut som en pajas. Hittar en hos andra dottern som passar. Men luktar den inte lite använd?

Lopp-tröjan är för stor. Jag känner mig tältig och inte alls sportig. Kan man springa fort när man känner sig osportig?  Dessutom är alla rejs-trosor i tvätten och jag får ta ett par andra, som inte alls känns inte rätt under tightsen.

Jag har fulfeeling. Det här kan aldrig gå väl…

3 Kommentarer

 • Svara
  Träningsblogga-Ida
  5 september, 2015 kl 16:23

  Haha, stackars dig som blir kallad smurf och blir utskrattad! Själv kör jag med vit långärmad under, urtjusigt! ;) Däremot är jag tveksam till beslutet att ha shorts… Kanske måste tänka om. Vill inte! Vad ÄR det med vädret? Det regnar helt vansinnigt nu ju alltså.

  • Svara
   Anna
   5 september, 2015 kl 16:42

   Shorts?!! Den tanken fanns inte ens i min värld… Nu satte du griller i huvudet… Jag kanske svettas ihjäl i långa tights…Jag orkar inte fler beslut :)

   • Svara
    Träningsblogga-Ida
    5 september, 2015 kl 18:30

    Hehe, jamen jag tänker ju det, det vore så himla jobbigt att svettas ihjäl. Å andra sidan är 11 grader inte mer än 11 grader. Brrrr.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.