Aktuellt

På min bucket list…

Jag älskar de flesta träningsformer men inget går upp mot ett riktigt gott löppass. Och känslan efteråt. När man står där vid strandkanten, svettig och trött. Glad och pirrig. När solen värmer alldeles lagom mycket och man bara inte kan låta bli att hoppa av glädje…

Fil 2015-08-19 21 28 43 (1)

Fil 2015-08-19 21 29 42

När man för första gången denna sommar känner lust att bada men inte har packat med sina träningskläder. När man önskar att man hade haft en picknick-korg. När man inser att sommaren inte är slut och att chanserna är fler. För löpning med dopp och picknick.

DET är nog den upplevelse som står högst på önskelistan just nu.

2 Kommentarer

 • Svara
  Gert
  22 augusti, 2015 kl 10:19

  Vilket spänstigt hopp.Det hade inte jag klarat.Vilken sjö är det?

  • Svara
   Anna
   24 augusti, 2015 kl 07:04

   Haha, det är nog mest en synvilla :) Saxtorpssjöarna it is!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.