Aktuellt

Nystart

Börjar strömma till folk på gymmet igen. Årets andra nystart har precis börjat. Kalorier räknas och förbränns. Solstolen blir spinningscykel och badtofflorna byts ut mot gympaskor.

image

Jag älskar nystarterna. Inte för att jag själv nystartar utan för att det blir lite fart på bygget. Mer folk på passen och träningsivern lyser.

Gott så. Men det finns en baksida. För när folk nystartar är det alltid ALL IN. Från inga träningspass till sju dagar i veckan. Från kanelgifflar på stranden till att inte våga äta en potatis. Och jag vet att när jag kliver in i gymmet i december lyser nystartarna med sin frånvaro. För någonstans på vägen blev det för oöverstigligt. För komplicerat och tufft. Projektet lades ner.  Men snart är det januari och då jäklar!

Så till er som nystartar. Ta det med måtta. Hitta en väg som fungerar. Året om.

Fast nu ljög jag lite. Jag ska också nystarta. Med mina Body Pump på onsdagsmorgnarna. Passet har haft uppehåll på sommarschemat och jag har blivit klen(are). I morgon återgår jag till rutinen. Och behåller den ända fram till julschemat…

1 kommentar

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.