Aktuellt

Löpning i jeans!

När man precis sprungit 27 kilometer och inser att man inte får lägga sig på en filt…

IMG_0161

Kommer till Helsingborg efter nästan 2.5 timmes löpning. Det är fem minuter till första start på hinderbanan Xtreme Run och Fredrik kommer att starta ytterligare fem minuter efter det. Jag tar en tvättlapps-dusch i bilen men glömmer torka svettränderna från ansiktet. Hoppar i torra kläder och hinner till starten precis när Fredrik ger sig av.

Här hade det varit skönt att duka upp picknickfilten på gröningen och lägga sig raklång en stund, men jag vill ju inte missa nöjet att se Fredrik plåga sig genom hindren.  Ställer mig vid klätterväggen men inser när han passerat att jag måste springa med om jag ska få se mer en ett hinder. Som om 27 kilometer inte vore nog…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGratisvila när tjejen framför tar av sig handskarna…

Stoppar på mig alla värdesaker och lämnar väskan på gräset. I jeans och olöpvänliga skor ger jag mig på jakt efter Fredrik. Känner mig lite klumpig och klarar inte av att hålla jämna steg med honom. Får gena lite och väntar in honom vid däcken. Därefter är han tillräckligt trött för att jag ska orka med i hans tempo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det blir foto-intervall-löpning tills jag plötsligt stöter på min väska igen och inser att sista biten till mål blir löpning med Nike-bag. Ett hinder så gott som något. Men det gav inte lika många skrapsår som hindren på banan…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOrkar man inte resa sig kan man gå rumpgång…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAj fasen det blir straffrunda…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Frågan är vilket som var jobbigast: 10 km hinderbana eller 27 km morgonjogg med efterföljande fotograferingslöpning i jeans och väska…

4 Kommentarer

 • Svara
  Träningsblogga-Ida
  30 augusti, 2015 kl 21:05

  Alltså fotograferingslöpning i jeans och väska låter sjukt jobbigt!

  • Svara
   Anna
   31 augusti, 2015 kl 09:31

   Ja väskan var värre än jeansen faktiskt… men vad gör man inte som världens bästa supporter :)

 • Svara
  anneliten
  31 augusti, 2015 kl 13:29

  Stretch-jeans hoppas jag :-) Underbara bilder blev det så jag tycker det var värt din möda. För mig ;-)

 • Svara
  Hanna
  31 augusti, 2015 kl 16:03

  Jag kanske är knäpp men tycker det låter mest roligt faktiskt. Kanske är hjärnskakningen som talar. :-D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.