Från A till B

Jag har drabbats av uttråknings-sjukan. Fixar inte att träna i form av RUNDOR. Att behöva nöta samma start och mål-asfalt vareviga gång. En runda i skogen, fine, men en runda med den egna husdörren som utgångspunkt lockar inte det minsta. Därför får man tänka till. Utnyttja möjligheter.

IMG_9583.JPGOkej, vissa rundor funkar…. (Foto: Andreas Löfstrand)

Idag skulle Fredrik göra come back på triahtlon i Malmö och jag tog tillfället i akt att cykla dit. Via omväg. Bland så många svettiga triathleter är det ingen som märker om man är lite ofräsch…

IMG_9597.JPG

För en som tröttnat på rundor är transport-träning lösningen på alla problem. Då känns kilometrarna inte lika långa och vägen blir mycket mer spännande. Det kräver ett uns (eller flera kilo) mer logistik, och det förutsätter att man inte är så kvistig vad gäller den personliga hygienen. Lite bäbis-tvättlappar kommer man ganska långt med…

Man kan också räkna med att de kläder man packar med sig i väskan klockan 06.30 inte nödvändigtvis är de kläder man vill ha på sig när man väl är på plats. Temperaturen ökar liksom en del… Och färgmatchningsförmågan är helt uppenbarligen inte optimal i ett mörkt rum innan tuppen vaknat.

Det är heller ingen ovanlighet att bh:n man skulle packa med sig, snällt ligger kvar framför datorn (hur hamnar allt där liksom???).

När man kommit fram och lyckats byta om mellan bildörrar och bakom filtar upptäcker man dessutom ganska snart att det mellanmål man packat med sig när man var proppmätt av gröt, är i fjuttigaste laget ett par mil senare.

Inte bara en dans på rosor alltså. Men vad fasen, det är lätt värt det! Dessutom gick det bra för mannen. Jag måste varit en bra hejarklack. Med eller utan rätt kläder på rätt plats…

IMG_9756.JPG

3 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  2 augusti, 2015 kl 19:49

  A till B är alltid bäst. Känns som en gör nåt vettigt när en transporterar sig mot ett mål. Ser fram emot att semestern ska ta slut så jag kan börja med min A till B igen. Eller inte… :)

 • Svara
  Ingmarie
  3 augusti, 2015 kl 21:52

  Älskar A till B! Och när man bara hänger på någon annan som bestämmer vägen som jag hade i går. :-)

  • Svara
   Anna
   5 augusti, 2015 kl 10:21

   Skönt att du också får en vägvisare ibland. Så du inte bara behöver släpa runt på sånna som mig :)

  Kommentera