Turist

Vi gick med i STF förra sommaren när vi var och vandrade i Storulvån. Sen dess har tidningen Turist dykt upp i brevlådan med jämna mellanrum. En grymt spännande tidning där jag liksom lär mig något på varje sida. Till skillnad från alla löptidningar där det mesta känns gammal skåpmat får jag här förundras över hur smarta grejer det finns. Allt från überlätta lakan till vantar som inte ens jag fryser i. Och en grötbar på Steninge Vandrarhem…

Jag läser om vandrarhem på spännande platser och drömmer mig iväg till nya löparäventyr. Att springa jämtlandstriangeln eller bara ta en helg på Söderåsen och njuta av lite knallgrön bokskog.

2015-06-02 10.37.41

Och när vi ändå snackar lockelser. STF har dragit till med värsta midsommarfesten i Storulvån. Långlöpning, familjeaktiviteter, inspirationskvällar, god mat och såklart grodor runt en stång. Nu har jag tre familjemedlemmar som motarbetar mig våldsamt. Frågan är HUR ska jag lyckas övertala dem om att fjällen i dagarna fyra är en lysande midsommarplan?

5 Kommentarer

 • Svara
  Viveca
  2 juni, 2015 kl 13:41

  Glöm det!!! Vi ska cykla på lördagen ;-)

  • Svara
   Anna
   2 juni, 2015 kl 14:34

   Men hur kul är en cykel på asfalt jämfört med löparskor på ett berg? KCE goes fjällen liksom…De som vill kan cykla dit :)

 • Svara
  Sara i Åre
  2 juni, 2015 kl 14:23

  ja marathonmia var väl där förra året? hoppas på bättre väder i år än då. och att ni inte behöver packa med er skidorna med tanke på snöläget just nu. men annars så är det fantastiskt (det är det oavsett iof).

  • Svara
   Anna
   2 juni, 2015 kl 14:35

   Ahh, det var hon kanske. Har inte läst om det tidigare. Fast när du säger snö, så backar jag lite… DET är jag inte sugen på :)

 • Svara
  Mari
  2 juni, 2015 kl 18:53

  Känner ett gäng som ska dit, och visst blev jag avis när jag hörde om detta. Underbart att kunna midsommar så ju =)

 • Kommentera