Aktuellt

Solskenscyklist I am

När det är 17 grader och sol vaknar solskenscyklisten i mig. Måste ut. Kastar på mig min nya outfit och pressar in ett pass mellan kontorsjobb och kvällens klasser på gymmet.

P4200850

Susar fram i solen och njuter av livet. Känner nästan D-vitaminet bildas när armar och ben för första gången i år ser svenskt solljus. Bländas av samma armar och ben.

P4200854

Sen vänder jag. Dör i motvinden och tänker i ett svagt ögonblick att det är mycket skönare att springa.  Producerad snormängd är i alla fall inte i närheten av den jag lyckades åstadkomma idag…

P4200856 Craft-byxor med snabb-kiss-funktion. Slapp utvärdera den idag!

(Plaggen har jag fått från Craft och de tillhör deras vår/sommarkollektion 2015. Utvärdering följer när jag cyklat några rundor till. )

3 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  20 april, 2015 kl 18:57

  Så snygg i lila minsann :)) Ser fram emot utvärderingen av snabbkiss-byxorna. Det gäller ju att de levererar när det kniper så att säga.

 • Svara
  anneliten
  21 april, 2015 kl 10:21

  Solskenslöpare är du ju inte – så varför solskenscyklist? För att slippa tvätta cykeln?

  • Svara
   Anna
   21 april, 2015 kl 12:30

   Rätt gissat. Dessutom är det så jobbigt att klä på sig när det regnar och är kallt. Tar typ lika lång tid som själva cykelturen. Och så får man vatten i hjälmen och imma på glasögonen…. solsken är mycket bättre!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.