Aktuellt

Smart Craft!

Alla tjejer som cyklar vet hur kul det är med hängsel-cykelbyxor när man blir kissnödig. Speciellt om det regnar. Av med jackan och tröjan. Korva ner hängslena och sitta i bara sport-bh:n medan regnet strilar ner för ryggen…

Vanliga svårkissade cykelbyxor…

Eller när man fått på alla kläder och precis ska gå hemifrån när man inser att man glömt kissa. Av med allt och börja om liksom. Hopplöst sen till alla cykeldejter…

Jag har efterlyst en lösning i flera år. Hur svårt kan det vara liksom?  Nu verkar Craft ha kommit till skott och jag läser om nya Glow Bib Shorts som “går att öppna och dra ner utan att du behöver kränga av dig plaggen på överkroppen”. Tack vare en smart låsfunktion baktill, med spännen som är enkla att öppna och fästa, kommer det nu bli mycket enklare att vara tjej.

Tack för det Craft.

(Och nej. Inlägget är inte sponsrat. Jag äger inga själv men tycker det verkar genialiskt! )

7 Kommentarer

 • Svara
  anneliten
  13 mars, 2015 kl 18:58

  Jag har aldrig fattat varför man behöver hängslen in the first place… Men så cyklar jag ju bara till tåget någon gång ibland. Oftast i kjol :-)

  • Svara
   Anna
   14 mars, 2015 kl 07:16

   För att undvika glipor! Vissa korta brallor glipar vilket är grymt irriterande! Plus att man känner sig som en ”riktig cyklist” med hängslen. Haha, fast man är värsta glada amatören , snacka om att lura sig själv :)

 • Svara
  Anna G
  13 mars, 2015 kl 19:24

  Jag har inte heller fattat varför man behöver hängslen… dock inte pga ovana att använda cykelbyxor! Har massor, men alla midjehöga. Funkar utmärkt tycker jag. Vad är grejen med hängslen?

  • Svara
   Anna
   14 mars, 2015 kl 07:15

   Se svaret på Annelies kommentar ovan :) Har faktiskt flest vanliga midjehöga och när det gäller Craft har det aldrig varit något problem med glipor (utom någon årgång då de gjorde en extremt kort tröja till….). Men vissa andra byxor glipar och det är grymt störigt!

 • Svara
  Snorkkis
  14 mars, 2015 kl 05:06

  Smart grej för oss som brukar få glipor. Och gillar att motiveringen till byxorna är att det ska gå snabbt – för ja, tjejer vill också vara snabba.

 • Svara
  Camilla
  14 mars, 2015 kl 08:41

  Smart. Är extra intresserad av cykelgrejer nu då jag och familjen ska ge oss på Cykelvasan 45. En lite ny värld :)

 • Svara
  Carolin
  21 mars, 2015 kl 21:57

  Åh, jag är inte alls förtjust i midjehöga cykelbyxor! Har några stycken i varierande modeller men bibs är alltid skönast! Sitter mycket skönare :) Men det är väl en vanesak ;)
  Tycker också att de här verkar smarta, men när jag tänker efter så har jag en tendens att inte bli så värst kissinödig när jag cyklar….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.