Ända in i kaklet

Den här veckan är helt speedad. Har avverkat 12 av veckans 16(!) klasser. Samtidigt som jag försöker tvätta, växla pengar och göra löpanalyser på en film med 40 glada Alfa Laval-löpare. Därtill studerar jag deltagarlistan inför Kroatien. Försöker bilda mig en uppfattning över vilket gäng vi har att roa oss med. Löparvana, yogavana. Viktig information i planeringen för att resan ska bli så bra som möjligt.

I pauserna surfar jag på SMHI och blundar så hårt jag kan:
image

Regn! 14 grader. I Kroatien!?!?

Huvudet i sanden. Taggar till för kvällens två pass och hoppas SMHI har fel som vanligt. När jag går i mål efter pass 16 i morgon ska jag fira med en dag på stan. Måste köpa bikini. Fast vid närmare eftertanke lär det inte behövas! Jag kanske bara lägger mig raklång istället. Låter som en plan!

Vad gör du i helgen?

5 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  25 april, 2015 kl 08:33

  Det vet du ju redan, men eh okej då… :) Springer långpass med vän och dricker vin. Dock inte samtidigt…

  • Svara
   Anna
   25 april, 2015 kl 12:42

   Det kan bli en helt ny långpassupplevelse om du gör det samtidigt :)

 • Svara
  Andreas
  25 april, 2015 kl 14:14

  haha jag trodde först bilden var en pulskurva från intervallpass!

  • Svara
   Anna
   26 april, 2015 kl 14:23

   Kunde ha varit! Hellre det än att det var vad det faktiskt var…. När det gäller kroatienvädret vill jag ha en jätteintervall på 25 grader som inte slutar förrän jag har åkt hem….

 • Svara
  Lotta
  27 april, 2015 kl 11:10

  I helgen var jag på Yoga Games i Göteborg. :)

 • Kommentera