Tröttmössa

Enligt Instagramflödet har hela världen redan hunnit avverka årets första löppass, men jag har av tradition nyårsdagen som vilodag. Inte för att jag är bakis och skakis men för att jag alltid är galet trött på nyårsdagen! Som en morgonmänniska av rang vaknar jag klockan 07.00 oavsett när jag lägger mig, så en nyårsnatt blir lätt lite kort…  Mjukisbyxor brukar alltså locka mer än löpartights.

image

Nya år börjar alltid den 1 januari men mina tränings-år startar alltså den andra. Och det är inte utan att jag längtar efter att få sätta tänderna i det. Yoga och löpning på schemat i morgon. Ska bara sova ifatt mina tappade timmar först.

6 Kommentarer

 • Svara
  Ida
  1 januari, 2015 kl 21:37

  Haha, känner samma! Trots o-bakis är detta ju också en helt underbar dag att bara mysa på. Även om löpning också är mysigt. Men alltså :)

 • Svara
  Rund är också en form!
  1 januari, 2015 kl 23:08

  Samma här. Inte bakis, men GALET trött. Här är det också vila.
  Året har ju bara börjat, ”what´s the rush”. :-D

  Kram M

 • Svara
  Kari
  1 januari, 2015 kl 23:16

  Jag önskar att jag var så där morgonpigg! Vi lyckades sova till halv elva, trots att vi tillbringade natten i vindskydd…

 • Svara
  Nina
  2 januari, 2015 kl 10:50

  Ja herregud, gårdagen var koma alltigenom! Otroligt att man kan bli så bakis av… mineralvatten :) Ytterligare ett bevis på att man ska lägga sig i tid! Hälsningar, Tant Nina

 • Svara
  Mia
  2 januari, 2015 kl 11:17

  Ach. Varför stressa. Året är väl lika långt som alla andra år. Finns massor med tid att springa på. Dessutom såg jag på Insta att du är igång nu :)

 • Svara
  Lotta
  3 januari, 2015 kl 13:19

  Haha, alla sprang verkligen inte på nyårsdagen och jag har inte sprungit än i år. Däremot sprang jag på nyårsafton vilket kändes som en skön avslutning på året och bra uppladdning inför väldigt lugnt nyårsfirande som mest innebar hockeytittande. Årets två första dagar har jag sedan tillbringat djupt inne i tivedsskogen där jag haft fyra intensiva yogapass med deltagarna i ett nyårsretreat på ett zenbuddhististiskt retreat center. Nu har jag precis kommit in efter en skön rask promenad i solskenet och dricker ”förmiddagskaffe” (kaffet mellan frukost och lunch, oavsett vad klockan är när en dricker) framför Tour de ski. Får se om jag lyckas få till en löprunda senare men det är tveksamt. I morgon kanske.. ;)

 • Kommentera