Tomtelöpning!

Jag tomtespringer alltid själv på julafton. I tomteluva. Förundras varje gång över att ingen säger God Jul när man kommer i tomteluva men alla låtsas alltid som att de regnar. Gissar att det är typiskt svenskt.


Ett annat år.

I morgon tomtespringer jag med ett helt gäng andra tomtar i Malmö. 47 tomtar anmälda till evenemanget på Facebook och jag hoppas att det åtminstone ska få någon att höja på ögonbrynen.

Har du inget för dig och bor hyfsat i närheten så ta gärna ren-släden till Malmö och häng med!

5 Kommentarer

 • Svara
  ultrabrdo
  20 december, 2014 kl 11:25

  Uff, får ont i magen av att folk slutat heja och le. Det gör att världen som redan är upp och ner…ser mer grå ut. Kalla Sverige behöver mer kärlek och glädje. Tomteluva är ett måste på Jul! Tumme upp för er!

 • Svara
  Snorkkis
  20 december, 2014 kl 13:02

  Vad skoj med tomtelöpningen i morgon! Och det där att inte hälsa och le låter ju mer finskt än svenskt. I stockholm tycker jag iaf de flesta har lite löparhumor.

 • Svara
  pernillabredolt
  20 december, 2014 kl 13:33

  Helt rätt med tomteluva! var ute och tomtesprang med en kompis för någon vecka sedan. Svinkul men fick mest hej av barn och turister i gamla stan. Trist som sagt att folk är så stela här.

 • Svara
  Andreas
  20 december, 2014 kl 22:21

  Vi borde ha en hashtag på insta för julaftonslöpningen, känns som de är fler o fler som springer på julaftons morgon!

 • Svara
  Mia
  21 december, 2014 kl 12:41

  Där jag tomtespringer på julafton finns det inge folk. Får ”hohohohooo” till skogen istället. Kanske lika bra om folk ändå låtsas som om det regnar :)

 • Kommentera