Aktuellt

Good to be back!

Den 3 april var senaste gången jag körde pass på gymmet. Nästan på dagen två månader senare gjorde jag come back igår. Med ett sargat nyckelben men i övrigt sjukt laddad!

Först ut spinning.  Två block med vardera fem stycken tvåminutersintervaller i stegrande intensitet. Det var varmt i salen i innan vi började och mot slutet kände jag mig hyfsat dränkt i min egen svett. Underbara känsla!

Fortsatte med utomhusträning i det gröna. Styrkeövningar blandat med kondition. Ensam-arbete varvat med parövningar och lagtävlingar. Svett blandat med mygg. I min iver att visa övningarna glömde jag nästan bort min axel. Kände mig faktiskt nästan hel.  Hyfsat ihoplappad men utan styrka.

På väg att återerövra min vardag. Och jag älskar det.

0

5 Kommentarer

 • Svara
  Nina
  3 juni, 2014 kl 10:00

  Ja så härligt! Pepp! Njut! och sånt

  0
 • Svara
  Hanna Lindholm
  3 juni, 2014 kl 11:22

  Härligt! You go girl! :D

  0
 • Svara
  Mari
  3 juni, 2014 kl 19:52

  Härligt =)

  0
 • Svara
  Lina
  3 juni, 2014 kl 20:46

  Yeeey härligt med comeback! :)

  0
 • Svara
  Lotta
  5 juni, 2014 kl 08:06

  Grym känsla, grymma du!

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.