Rester av gårdagens middag brukar ju inte alltid kännas jättespännande. Idag är det annorlunda. Gårdagens middag var helt fantastisk och det är nästan med sorg i hjärtat jag överlåter resterna till Fredrik. Hoppas Satori kan ge mig ett fullgott substitut på dagens lunchmöte.
Pistage- och örtfalafel med tomatsalsa, avokado, cashews-sås och zucchini. Allt i ett skal av vitkål. Tänk att det tog typ 39 år att upptäcka att vitkål fungerar som värsta bästa pita/hamburger/wrap-brödet. Tillför jättemycket krisp!
Vad äter du till lunch idag?
4 Kommentarer
anneliten
28 maj, 2014 kl 09:14Tack för det tipset – det receptet ska jag absolut prova.
Richard (rundtramp.se)
28 maj, 2014 kl 09:48Vitkålsskål – Damn!! Lysande ju. Måste provas!
Linatriathlet
28 maj, 2014 kl 11:31Men vilket bra tips med vitkålen! Toppen! :)
Ingmarie
28 maj, 2014 kl 17:53Jag äääälskar vitkål Äter varje dag. Och snart kommer ny färsk svensk. :-)