Immeln trailrun

Ibland är jag så spontan att jag blir rädd för mig själv.

image

Råkade få nys om tre mil terräng. Raggade sällskap och hade väl någonstans innerst inne tänkt att hon nog inte skulle haka på. Får napp direkt och sitter här anmäld och klar och undrar vad som hände. För jag gissar att det inte är Lidingö-terräng som avses…

För något har jag lärt mig i mitt umgänge med trailnördar, och det är att Lidingö inte är terräng. Det är typ vadderad asfalt. I “riktig” terräng springer man liksom inte 30km på 2:28, det är mer som en heldagsansträngning…. Men vad fasen, mer äventyr för pengarna. Längtar redan!

Så länge botar jag trailabstinensen med Northern Wilderness Experience på Söderåsen. På fredag smäller det. 3 x 20 kilometer fredag-söndag. Sol och värme utlovat!

Happy måndag!

0

6 Kommentarer

 • Svara
  Emma Carlsson
  12 maj, 2014 kl 08:13

  Happy måndag Anna! …nästa gång hänger jag gärna på;)

  0
 • Svara
  Nina
  12 maj, 2014 kl 08:13

  Jeee för heldagsansträning, det är det man lever för… som trailnörd :P

  0
 • Svara
  Sarah
  12 maj, 2014 kl 09:10

  Nu vet du att jag i alla fall är spontan, så om du verkligen menar allvar så behöver du inte fråga. Då kan du lika gärna anmäla mig på en gång och SEN fråga! ;) Härlig kanelbullerunda ska det bli! Undrade just vad jag skulle hitta på mellan maj och augusti.

  0
 • Svara
  Anna Lindh
  14 maj, 2014 kl 08:19

  Så kul Anna! Jag hänger nog med ett annat år eller på ett annat datum. Låter super kul! Som att springa i fjällen uppe i Hemavan. Men tyvärr ligger denna mitt i semestern så jag måste tacka nej denna ggr. Du har dock väckt min nyfikenhet. Hihiii men var nu rädd om dig känns som om du skulle kunna springa vilse på den banan. Och jag kommer att sakna dig i GBG på lördag. Du får tänka på oss istället… fast det vet jag ju att du gör. KRAM

  0
  • Svara
   Anna
   14 maj, 2014 kl 09:35

   Jag hoppas verkligen de snitslar… annars lär det bli en bra mycket längre utflykt än 30 km. Lycka till på lördag, så klart ska jag tänka på er!!!

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.