Aktuellt

Utskälld

Sjukgymnastbesök 2.


Hit är det långt…

Han klämmer mig på axeln och tittar på min rörlighet. Tycker att jag tramsar när säger att det tar stopp. Lite till, säger han. Lite till går det. Så avslöjar jag att jag suttit 30 min på spinningcykeln. Spinnat med en arm. Då blänger han på mig med det ondaste öga. Säger till mig att följa med till lokalen bredvid. Han låter arg. Där får man för att man tjuvstartat.

Så ber han mig hoppa upp på Monarken. Att sätta båda händerna på styret och trampa. Se där liksom. Det fungerar. Det var inte tjuvstarten han skällde på. Det var mitt tramsande med ena armen.

Jag frågar när jag kan springa och han släpar med mig till löpbandet. Svaret är nu. Så vrider han på bandet. Ökar hastigheten. Ökar lite till. Det känns lite men funkar ganska bra. För första gången i mitt liv tycker jag om ett löpband. Han ökar lite till men sen får det vara nog. Han vet ju att jag fortfarande har problem att få deodoranten till höger armhåla, därför tycker han det är säkrast att sluta i tid…

Han är rolig min sjukgymnast. Inte typen som tycker man ska vila sig i form. Sånt gillar jag. Han säger att det kan ta ETT ÅR innan axeln är helt smärtfri, men det känns som det kvittar. Kan jag springa och cykla spelar det inte så stor roll att jag inte kan sträcka mig till de översta hyllorna.

Dock har jag ett annat problem jag vill få utrett innan jag slår på stora trumman. Att jag ser dubbelt när jag blir trött. Det känns läskigare än en ond axel. Får jag ordning på det lär ni snart få se mig rännandes genom byn igen. Jag har ju en hel hög nya träningskläder att inviga!

11 Kommentarer

 • Svara
  Richard J.
  24 april, 2014 kl 12:53

  Jag har missat vad som hänt dig. Har du vurpat på hojen?
  Krya på dig, oavsett!

 • Svara
  Emma
  24 april, 2014 kl 14:46

  Hoppas på att se dig rännande i vår by snart. Ta ett dopp så är deodorant dilemmat borta;) Hoppas dubbelseendet är övergående!

  • Svara
   Anna (orka mera)
   25 april, 2014 kl 07:39

   Så snart jag ser bra kommer jag springande. Vi kanske kan ses för en glass innan jag springer hem :)

 • Svara
  Mari
  24 april, 2014 kl 18:08

  Skön sjukgymnast. :) men ta det varsamt.. kramar

 • Svara
  Ingmarie
  24 april, 2014 kl 20:27

  Vad härligt! Jag ser i och för sig också dubbelt när jag blir trött men är detta nytt för dig bör du vara lite försiktig tycker jag. I alla fall om du ska göra något som kräver enkelseende. Typ springa. :-)KRAM

 • Svara
  Joanna S
  24 april, 2014 kl 20:38

  Ser fram emot att få se de nya, häftiga, supercoola BB-tightsen svischa förbi i byn! :-D

 • Svara
  anneliten
  24 april, 2014 kl 21:30

  Hi hi, tror nog sjukgymnasten är van vid en och annan doft…

 • Svara
  Lotta
  24 april, 2014 kl 21:34

  Om jag någonsin har oturen att råka ut för en liknande olycka, eller något annat dumt, så hoppas jag verkligen att jag har turen att få en sjukgymnast som din! Dubbelseende låter lite obra!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.