Aktuellt

Korta intervaller

Jag har lite panik-återhämtningsvecka den här veckan. Försöker göra ALLT för att rensa ut Portugal och Köpenhamn halvmarathon ur systemet. Tränar bara pass som jag är instruktör på, men vilar i övrigt. Överdoserar foamroller och bokar tid till fotvård och massage.

Team Nordic Trail ikväll och när jag tog det lugnt fick andra jobba. Ska erkännas att det var rätt gött att med gott samvete stå bredvid och blåsa visselpipa när de andra slet. Korta intervaller på schemat och upplägget blev så här:

2×60 sek – 2×45 sek – 2x 30 sek med 30 sek vila mellan varje
2 minuter setvila
Och ett varv till…

Lite joggvila innan vi avslutade med Tabata-intervaller:
20 sekunders jobb + 10 sekunders vila. 8 ggr.

Sen såg de ganska möra ut. Själv släpade jag ihop ca 5 km lufsjogg. En liten genomblödning för vaderna som kändes bättre än väntat men inte helt på topp. Nu återgår jag till panik-återhämtningsläge. 4 dagar. Må läk-köttet vara med mig.

5 Kommentarer

 • Svara
  Nina
  2 april, 2014 kl 05:35

  Jag ber en bön ☺️❤️

 • Svara
  Jenny
  2 april, 2014 kl 08:15

  Så snygga skor!

 • Svara
  Mari
  2 april, 2014 kl 19:28

  :) Snygga skor!!
  och vilket bra pass..

 • Svara
  Amanda
  29 augusti, 2015 kl 16:35

  Hej! Ville bara säga tack för detta intervallpass! Genomförde det precis och det är det roligaste intervallpasset jag gjort! Kommer definitivt göra det igen! Så kul :)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.