Aktuellt

Svullet!

Min fot svullnade upp efter mitt sista löp-pass i torsdags och jag har dragit åt handbromsen. Med 11 dagar till Portugal tas inga risker. Därför har det blivit extra vila ett par dagar. Extremt tråkigt men ganska passande då Stävie Trail upptar rätt mycket av min vakna tid just nu.

För att inte klättra på väggarna fullständigt har jag tänkt ge mig ut på cykeln i eftermiddag. Ni vet den där saken som stått parkerad i garaget senaste halvåret. Som förmodligen ligger gömd under damm och mossa. Frågan är om jag ens hittar den. Och än värre, vilka kläder har man på sig? Var finns dom? Och hur gör man egentligen när man cyklar?

9 Kommentarer

 • Svara
  anneliten
  4 mars, 2014 kl 08:13

  Hur man cyklar lär man inte glömma säger de som vet. Klokt att ta det lugnt med svullen fot.

  • Svara
   Anna
   4 mars, 2014 kl 11:58

   Då hoppas jag du har rätt. Så jag inte ramlar omkull :)

 • Svara
  Sarah Jaxell
  4 mars, 2014 kl 10:26

  Nej! Skärp dig! Vill inte se dig i stavgångsspåret eller dansa på plankan. Vi ska springa!!

  • Svara
   Anna
   4 mars, 2014 kl 11:58

   Här ska inte dansas. Om jag så ska binda fast mig i soffan de nästkommande 11 dagarna!

 • Svara
  Susanne
  4 mars, 2014 kl 12:26

  Tänkte bara säga att jag uppskattar din blogg väldigt mycket!

  • Svara
   Anna
   4 mars, 2014 kl 13:04

   Tack Susanne! Det glädjer mig :)

 • Svara
  Caroline
  4 mars, 2014 kl 14:06

  Kallt o cykla nu ju…. :(

 • Svara
  Saras Träningblogg
  4 mars, 2014 kl 18:45

  Rackans med foten men va kul med cykling! Jag längtar efter att gräva fram min med! Det får de bli nu när vasaloppet är över!! .-)

 • Svara
  Sara
  4 mars, 2014 kl 20:19

  Vilken partpooper! Vi får hoppas på att den kommer på bättre tankar till det är dags för Portugal.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.