Aktuellt

Löparläger Halmstad!

Sperlingsholm Jag & Ingmarie 2
Foto: Sara Rönne

Jag vet inte varför jag är kär i Halmstad. Förmodligen är det kombinationen mellan hav, småstad, fina löpslingor och Spis & Deli. När asfalt-tristessen slår till för fullt här hemma är jag beredd att flytta dit. Googlar lägenheter men har hittills inte fått napp hos familjen.

Vill man uppleva Halmstad utan att nödvändigtvis flytta dit är löparläger med Snabba Fötter och Ingmarie ett grymt bra alternativ! Hade äran att närvara för två år sedan och hade mer än gärna gjort en favorit i repris. Problemet stavas kalenderkrock och förmodligen blir jag tvungen att följa lägret via bloggarna i år. Har du turen att ha en ledig helg 11-13 april tycker jag du ska skriva in Halmstad där. Med Kenth och Ingmarie bakom spakarna kommer du inte att ångra dig!

0

4 Kommentarer

 • Svara
  Sarah Jaxell
  27 februari, 2014 kl 11:16

  Kan du inte bara köpa en plats och lotta ut den till mig! Jag är värd det! :D

  0
 • Svara
  Ingmarie
  27 februari, 2014 kl 12:34

  Men åh Anna! TACK! :-)

  0
 • Svara
  Kim
  27 februari, 2014 kl 14:35

  Min gamla hemstad under några år. Då var jag dock inte så löpningsintresserad vilket jag så klart ångrar nu… :)

  0
 • Svara
  Saras Träningblogg
  27 februari, 2014 kl 16:35

  Löpning + halmstad låter helt perfekt :-D

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.