Aktuellt

Prinsens stig

Inför löparlägrets sista dag hade jag sovit hela 3 timmar. En tok-hostande Malin gjorde det omöjligt att somna innan klockan halv fyra, och det var med stora påsar under ögonen jag satte mig på yogamattan.

Dagens yoga-utmaning var att andas som en galning.  Fast det hette ju något finare förstås. Mina magmuskler var helt okontrollerbara och det kändes som jag höll på hyperventilera mig blå i ansiktet. Bättre lycka nästa gång…   Efter en skön avslappning och en brakfrukost var det dags för den avslutande långpannan på prinsens stig.

Photo 2012-09-08 09 42 25 Photo 2012-09-09 10 28 38
Tv: Inför gårdagens intervaller. Th: Inför dagens långpanna.

Anslöt till 5:30-gruppen under ledning av Kenth. Vi fick fin guidning över strand och genom skog. Dock fick han IG som kändisspanare och skvallerreporter, då han inte kunde redogöra för vilken av alla villorna som tillhör Per Gessle…

 Photo 2012-09-09 10 41 30
Stranden var underbar att springa på. Hård och platt!
Photo 2012-09-09 11 43 24 (HDR)

27 km blev det. Och sen var sagan slut och löparlägret över. Dags att återgå till vardagen igen. Återigen boostad med ny löpenergi och med kraftiga ryckningar i löpartarmen.

Tack Sara, Kenth och Ingmarie för en fantastisk helg!

2 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  9 september, 2012 kl 23:30

  TACK finaste, bästa Anna för att du (OCH Malin) kom. Nog tur du inte hade mig som guide för jag är om möjligt ännu sämre kändisspanare än Kenth. fast jag satt i och för sig och tjabbade med Martin Lidberg på tåget ner… ;-)
  Enda påsen hos dig jag såg var den där gröna du håller i handen. Sov gott i natt! KRAM

 • Svara
  Snabba Fötter
  12 september, 2012 kl 00:00

  Haha, lite kul det där med Gessle. Av alla jag guidat på Prins Bertils stig är du nog den som ställt högst krav på mig som kändisspanare. Men visst, jag håller med, vore kul att kunna peka ut Pers hus! :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.