Aktuellt

Inspiration!

image

För dig som inte tog dig till Nike Blast, eller helt enkelt bara vill ha ännu mer inspiration. För dig som tycker Lund är närmare i Stockholm. Missa inte Gerdahallens inspirationsdag. 8 mars och en perfekt uppladdning inför Stävie Trail dagen efter. Träningsvärk ska med trail fördrivas…

Själv har jag krockar i schemat och kommer inte kunna deltaga hela dagen. Men Malin Ewerlöf tänker jag inte missa. Löpartips av ett proffs liksom. Lite SOMA på det och som avslutning dynamisk yoga för Ulrica Norberg.

Mumma.

0

6 Kommentarer

 • Svara
  Helena Z
  18 februari, 2014 kl 23:06

  Då har vi valt precis samma de 3 sista passen :-) Jag inleder med att dansa för Oscar och leka med bollar med Magnus.

  0
  • Svara
   Anna
   19 februari, 2014 kl 15:23

   Vad kul, då ses vi!! Men eftersom jag inte vet hur du ser ut så får du ge dig till känna :)

   0
 • Svara
  Helena Z
  19 februari, 2014 kl 23:05

  Lovar! :-) Funderar på att dra på mig klubbtröjan till Malins pass, bara för att :-)

  0
 • Svara
  Charlotta Tångring
  20 februari, 2014 kl 23:22

  Jag brukar alltid snegla på Gerdahallens inspirationsdag, men tyvärr är det alldeles för långt till Lund och dessutom är jag i Stockholm på kvartalsutbildningar för Bodyjam och Bodybalance den dagen. Men någon dag kanske jag lyckas ta mig dig!

  0
 • Svara
  Sara
  21 februari, 2014 kl 14:52

  Tack för påminnelse – bokad!

  0
  • Svara
   Anna
   21 februari, 2014 kl 14:56

   Roligt! Vilka pass blir det?

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.