Helgens första experiment: chiapudding.
Ingredienser: chiafrön, kokosmjölk, vaniljpulver, kardemumma, agave. Blanda och låt stå i minst 30 minuter. Toppa med pumpafrön och hallon.
Omdöme: ful-kul. Läskigt samtidigt som gott. Helt okej faktiskt. Men det förutsätter nog att man gillar slemmig konsistens. Har man svårt för havregrynsgröt behöver man nog inte göra sig besvär…
Helgens andra experiment: grönkålschips.
Ingredienser: grönkål, olivolja och flingsalt. (Ugnen på 200 grader, 7 –10 minuter)
Omdöme: frasigt, salt och galet gott. Tyckte jag och ena dottern. Andra halvan av familjen tyckte annorlunda…
2 Kommentarer
matverkstan
17 februari, 2014 kl 14:34Är jättesugen på att testa chiapudding, men är lite misstänksam då det ser ut som grå löjrom! Men måste nog våga mig på ett försök ändå.
Anna
17 februari, 2014 kl 15:50Fantastisk liknelse. Ser precis ut som grå löjrom! Man får pimpa med färgglada bär!