Aktuellt

Uppköpt

Time Sportclub har blivit uppköpta. Jag är nu del av något mycket större och mycket mindre lokalt. Nordic Wellness tog över spakarna i torsdags och än så länge har jag ingen aning om vad det innebär. Ikväll ska vi få veta mer. Skräckblandad förtjusning inför det nya. Nyfikenhet och förväntan. Samtidigt en önskan om att allt ska få vara som det varit. Förändringar är konstiga ting, men det blir nog bra.

0

5 Kommentarer

 • Svara
  Andreas
  20 januari, 2014 kl 15:41

  För mig som är vanlig dödlig och jobbar 40h inne i Malmö är det hur bra nyheter som helst, äntligen kan jag ha ett gymkort för att lunchträna i stan och kunna ta ett pass på kvällen eller helgen hemma.

  Bara irriterad över att jag inte visste om detta när nordic hade 50% på guld+ kort i december… :)

  0
  • Svara
   Anna
   20 januari, 2014 kl 16:08

   Äsch, vilket oflyt! Visste inget förrän i tisdags själv. Men så är det alltid. Dagen efter man shoppat loss, blir det rea! Men annars är det ju en kanongrej att kunna träna både i anslutning till jobb och hem.

   0
 • Svara
  Lina
  20 januari, 2014 kl 17:38

  Vi Friskvågen, blev också uppköpta nyligt av en större kedja Actic, mycket är som vanligt men visst har det också blivit förändringar. Hoppas det blir bra för er och att ni får ha kvar det som ni brukar! Ja jösses så mycket utfall det var på Vipr passet, hade träningsvärk innan i rumpan så det blev inte bättre ;)!

  0
 • Svara
  Ingmarie
  20 januari, 2014 kl 21:23

  Är övertygad om att det blir bra! Antar att du i och med det kan träna gratis både här och där i vårt land. :-)

  0
  • Svara
   Anna
   21 januari, 2014 kl 09:08

   Det blir säkert jättebra. Och ja, 103 andra ställen att träna på fick vi på köpet :)

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.