Aktuellt

Träningsprogram!

IMG_5257

Så där ja. Då har jag knåpat ihop mitt eget träningsprogram inför Köpenhamns halvmarathon i mars. Enligt konstens alla regler, men med grym vetskap om att det kommer skita sig längs vägen. För hur planerar man rimligen in en mängdvecka i Portugal som formtoppningsvecka? Och vad händer om TNT inte planerat in samma Feel-the-burn-pass som jag lagt in i mitt schema?

Anyway. Det osar backar, snabbdistanser, tröskelpass, långpass och intervaller. 3 veckor till start. Tills dess spontanlöper jag. Och sätter tänderna i nästa program. Det som ska hjälpa svägerskan mot Portugal och samma halvmara i Köpenhamn. Funderar på att lägga in mycket vila och chipspåsar. För man vill ju inte ha stryk på den stora dagen…

0

8 Kommentarer

 • Svara
  Saras Träningblogg
  12 december, 2013 kl 17:45

  Toppen med ett planerat träningsprogram! Det kommer gå toppen för dig :-)

  0
 • Svara
  Anna Lindh
  12 december, 2013 kl 22:14

  Kul Anna! Då ses vi på startlinjen. Lycka till med alla förberedelser.
  Jag känner en viss stress över att vara i form redan i mars…. Men kul sakll det bli och nu ännu roligare när du också springer.

  0
  • Svara
   Anna
   12 december, 2013 kl 22:44

   Ja Mars är tidigt som tusan. Så jag tar det mest som ett delmål. Satsar nog krutet på helsingborgs marathon som ligger 13 september. Så hinner man springa lite. I mars har ju knappt isen smält…

   0
 • Svara
  Sarah
  12 december, 2013 kl 22:25

  Chips…. jag skakar av rädsla… Ge mig nåt annat att bita i!

  0
  • Svara
   Anna
   12 december, 2013 kl 22:44

   Brysselkål?

   0
   • Svara
    Sarah
    12 december, 2013 kl 23:29

    Du vill inte dela hotellrum med mig då!

    0
 • Svara
  Kim
  13 december, 2013 kl 10:42

  Min start i den här halvmaran har känts orealistisk länge och ännu mer nu, men fortfarande har jag inte gett upp. Hoppas vi syns där!

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.