Aktuellt

Sportkullan Adventure Race

Jag brukar säga att allt roligt händer i Stockholm, men jag är beredd att ändra mig. Just nu känns det som allt roligt händer i Dalarna!  Som till exempel Sportkullan Adventure Race.

image

“Sportkullan Adventure Race är en lagtävling där tre kvinnor tillsammans ska ta sig från start till mål via ett antal kontrollpunkter. Sträckan kommer att avverkas på flera sätt; genom löpning, cykling, madrasspaddling och eventuella äventyrsmoment under sträckan.”

“Adventure racing handlar om lagarbete, om att arbeta tillsammans för att så fort som möjligt ta sig fram, förbi allt som naturen sätter upp som hinder. Det gäller att du som deltar höjer både dig själv och dina lagkamrater för att ni ska nå ända fram.”

Och nu kittlar det våldsamt i anmälningsfingret. Men jag ska ju springa i Tällberg bara två veckor senare och jag kan ju liksom inte veckopendla till Dalarna.

Man kanske skulle ta årets semester just där? Sverige är ju fint när det inte regnar…  Eller hur barnen???

0

4 Kommentarer

 • Svara
  sandra
  30 december, 2013 kl 19:40

  vad roligt det lät :D

  0
 • Svara
  Ingmarie
  30 december, 2013 kl 20:22

  Dalarna är aldrig fel!

  0
 • Svara
  Anna LIndh
  6 januari, 2014 kl 12:03

  Å detta går jag verkligen igång på! Vill väldigt gärna… men mitt i sommaren och alla semestrar? Får se om man får ihop ett lag. Sprint distansen tror jag räcker… Vilken distans tänker du köra?

  0
  • Svara
   Anna
   6 januari, 2014 kl 14:34

   Sprint eller long hade nog funkat. Det beror lite på fördelningen mellan cykel och löpning hur långt man tar sig….Men eller hur att det lockar? Måste ta ett varv till i kalendern och se om det går att få ihop pusslet!

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.