Aktuellt

SOMA

Det roliga med julen och lite extra ledighet är att man får tillfälle och tid att testa lite nya klasser. Gå på de där passen som man inte har möjlighet till annars. Idag blev det SOMAGerdahallen i Lund.

SOMA är lite halvkonstigt. Jag vet inte ens hur man uttalar det. Om det är SÅMA eller SOMA. Anyway. Musiken är mystisk och det är precis som om jag befinner mig mitt i ett naturprogram. Ibland är jag räka, ibland skorpion, lejon eller panter.

Det är mycket rörlighet, styrka och power. Kraftfulla rörelser. Stundtals riktigt jobbigt, men alltid hanterbart och överkomligt. Jobbigt på ett sätt som smyger sig på. Som gör mig ordentligt trött utan att jag riktigt märker det. Så där suspekt som hela klassen liksom är. Men jag gillar det. Jättemycket.

0

6 Kommentarer

 • Svara
  Rund är också en form!
  26 december, 2013 kl 22:55

  Aldrig hört ordet. Men det lät ju spännande…! :-)

  0
 • Svara
  Saras Träningsblogg
  26 december, 2013 kl 23:15

  Spännande! Aldrig hört om!

  0
 • Svara
  Lotta
  27 december, 2013 kl 13:06

  Jag väntar fortfarande på första chansen att testa, tror det är riktigt bra, som allt Cecilia G gör.

  0
 • Svara
  minatraningstajts
  27 december, 2013 kl 13:17

  Hahahaha, jag älskar ditt sätt att uttrycka dig. Suspekt är nog ett av världens bästa ord, va. Måste få tag i tidningen du skrivit för. God fortsättning!

  0
 • Svara
  Ingmarie
  27 december, 2013 kl 23:35

  Värt att testa alltså?

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.