Aktuellt

Rusklöpning

Inget varar för evigt. I synnerhet inte snö i Skåne. Snabbade mig ut för att hinna uppleva den, och lyckades sådär…

IMG_5100

Första 10 kilometrarna knastrar fint under fötterna, sen förvandlas snön till regn och knastret blir till isbana. Men mina icebugs sviker mig aldrig. Inte en gång halkar jag.

Utmanar ödet och springer ut mot havet. Det friskar i ordentligt och jag känner regnet som småspik mot mina kinder. Överallt ligger omkullblåsta träd och jag får uppfinna nya vägar. Fryser om fingrarna trots mina tjockaste vantar. Blöt ända in i märgen, men benen pinnar på för att hålla värmen. Ett sånt där pass då man känner att man lever. Och liksom bara älskar det! Springa är nog det enda som är härligt i ruskväder!

IMG_5091 IMG_5089
Dagens outfit: Grymt omatchad från topp till tå. Färgglad mössa från Peak Performance. Livsnödvändig buff från TNT. Jacka från Nike med bröstficka. Förövrigt en fantastisk bra ficka för en telefon. I vanliga fall håller jag den i handen men idag var det för kallt. I vanliga sidofickor skumpar den. Bröstficka is da shit. Varför har nästan inga jackor det?  På benen: bästa vinterbrallorna från Craft. Så sköna och med bra passform. Benvärmare från Houdini, våldsamt omatchande gröna strumpor från CEP och grymma Icebugs som höll mig på benen över isbanor och genom snömodd.

0

5 Kommentarer

 • Svara
  Nina
  8 december, 2013 kl 19:32

  Ett SÅNT pass! Härligt :)

  0
 • Svara
  Rund är också en form!
  8 december, 2013 kl 19:52

  Känner igen det där. Det stack rätt bra i kinderna idag när det trillade ner is/snöflingor, typ…. :-P

  0
 • Svara
  Ingmarie
  8 december, 2013 kl 23:14

  Du ser ju helt torr ut! T.o.m håret! I Göteborg blir man blöt av regnet. ;-)

  0
  • Svara
   Anna (orka mera)
   8 december, 2013 kl 23:21

   Jackan är mer ljusrosa i torrt tillstånd. Och mössan ÄR torr. Förr jag var tvungen att byta medan jag väntade på fotografen. Annars hade jag frusit ihjäl…. Den droppade liksom…

   0
 • Svara
  Gert
  9 december, 2013 kl 11:39

  Vilken söt vinterflicka.Själv satt jag mest inne i regnvädret. :)

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.