Aktuellt

Trail och djur

2013-07-19 10.33.38
Söt bakom staket…

Trail är fantastiska ting. Löpningen får en helt annan dimension. Från att jaga tider och nöta asfalt till ren njutning. Lekfullhet och spring i benen, fjärran från kilometertider och monotoni. Varenda steg är olikt det andra och du vet aldrig vad som väntar bakom nästa krön. Brant nerför? Brant uppför? Rullgrus eller kanske ett par kor…

Men det finns en hake. Det finns djur i skogen. Har blivit skrämd av kor vid flertalet tillfällen, men det finns ju faktiskt ännu läskigare djur. Typ björnar, vargar och vildsvin.

Oftast glömmer jag bort det, och springer lyckligt ovetandes i min lilla bubbla. Men nu har det stått så mycket i tidningarna att jag får svårt att förtränga tanken. Öga mot öga med ett vildsvin och jag hade dött på fläcken. Innan han ens hunnit slicka sig om munnen.

Laddar för terräng på fredag, 25 km längs skåneleden. Undrar om Poolia har livvakter att hyra ut?

0

9 Kommentarer

 • Svara
  Saras Träningblogg
  14 augusti, 2013 kl 20:53

  hehe, jag tror djuren är mer rädda för dig än du för dom…sen springer du väl så snabbt att de inte har en chans ;)

  0
 • Svara
  Ingmarie
  14 augusti, 2013 kl 22:10

  Du är snabb och springer ifrån dem om det kniper. 25km på Skåneleden låter magiskt härligt! Var?

  0
  • Svara
   Anna (orka mera)
   15 augusti, 2013 kl 08:16

   Tänkte mig Skrylle-Genarp. Istället för Prinsens minne, som inte fick plats i kalendern i år :(

   0
   • Svara
    Ingmarie
    15 augusti, 2013 kl 23:15

    Aaah! Men det där kommer bli MINST lika bra Anna! fast du missar havsbadet… ;-)

    0
 • Svara
  Rund är också en form!
  15 augusti, 2013 kl 11:06

  Jag brukar också (oftast) förtränga det där. Kossor är jag förvisso inte rädd för. Men vi har vildsvin i skogarna hemma.
  Min sambo säger att de är mer rädda för mig än jag för dom. Jag är MYCKET tveksam….! ;-)

  0
 • Svara
  Yoga-Anna
  15 augusti, 2013 kl 15:38

  Du skriver verkligen roligt Anna. Tack! Kul att se dig igår också!

  0
  • Svara
   Anna
   16 augusti, 2013 kl 14:31

   Tack Anna! Kul att se dig mer och tack för härlig start på dagen även om mina axlar inte riktigt samarbetade :)

   0
 • Svara
  Maria
  16 augusti, 2013 kl 09:41

  Du kan nog vara lugn i skogen idag, det är bockjaktspremiär så det lär vara fullt med jägare ute som kan försvara dig om det behövs ;) Själv är jag aldrig rädd för de vilda djuren, de går undan. Nyfikna kossor däremot gillar jag inte.

  0
  • Svara
   Anna
   16 augusti, 2013 kl 14:31

   Läste det här precis innan jag stötte på 50 kor….. Läskigt!

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.