Aktuellt

Det blev en JADE

Jag var en sekund från att klicka hem en Manduka men ångrade mig i sista stund. Det blev en JADE istället.

Invigde den i morse och känslan var ovan men bra. Fick lite feeling av barndomens gallonbyxor samtidigt som greppet var fenomenalt. Trots det perfekta greppet lossnade fötterna jättelätt från mattan i parsva bakasana och jag kom upp hur enkelt som helst. På min gamla matta brukar fötterna liksom sitta limmade och inte gå att lyfta.

Antingen är det mattans förtjänst eller så har jag kanske äntligen hittat tekniken. Vad vet jag.

0

4 Kommentarer

 • Svara
  Uppochhoppa
  22 augusti, 2013 kl 13:40

  Tror stenhårt på att mattan hjälpte dig att hitta tekniken. Winwin liksom!!??

  0
 • Svara
  Suzan
  22 augusti, 2013 kl 16:04

  snygg!

  0
 • Svara
  Petra
  29 augusti, 2013 kl 12:50

  Vad var det som avgjorde valet? Har tittat på båda och måste ha en matta med bra fäste då det känns som jag glider på allt…

  0
  • Svara
   Anna (orka mera)
   30 augusti, 2013 kl 16:37

   Bra fråga. Jag surfade runt hela internet, och fick en känsla av att den skulle vara bra. Lite magkänsla kanske… Lät som den hade ett outstanding grepp utan att bli lika tung som manduka pro, samtidigt lite tjockare än manduka light.

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.